familycouple
setuprateenter

Balayı İçin En İyi Tatil Yerleri

Balayı İçin En İyi Tatil Yerleri
Balayı İçin En İyi Tatil Yerleri

Hayalinizdeki gibi bir balayı tatili yaşamanız için öncelikle planlamanızı en iyi şekilde yapmanız gerekmektedir. Balayı planlamasını düğünden önce düğün planlamasını yaparken yapmanız gerekmektedir. Balayı tatiliniz için ayrı bir bütçe belirlemenizde fayda vardır. Balayı tatilinde herhangi bir problem yaşamamak için yapacağınız planlama oldukça önemlidir.

Balayına gideceğiniz şehirden tutunda yanınızda götüreceğiniz eşyalara kadar bir liste oluşturmanız gerekmektedir. Örneğin; balayı tatiliniz için Antalya şehrine gitmek istiyorsunuz. Antalya’da gezeceğiniz ve konaklayacağınız yerleri önceden belirlemeniz gerekmektedir. Eğer balayı tatilinize özel aracınız ile gidecekseniz yolda giderken konaklayacağınız ve yemek yiyeceğiniz yerleri de belirlenmeniz gerekmektedir.

Balayı tatilleri için çiftlerin iki ayrı valiz oluşturmaları gerekmektedir. Gelin adayları balayı tatili için hazırlayacakları valizde her gün giyecekleri kombinleri hazır bir şekilde valize koymaları tatilde kendilerine büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca saç ve cilt bakım ürünlerinizi kesinlikle unutmayın. Oluşabilecek rahatsızlıklar ve hastalıklara karşı ilaçlarını ve kremlerinizi mutlaka unutmayın. Damat adayları yine aynı şekilde günlük giyecekleri kombinleri hazır bir şekilde valize koymaları gerekir. Tıraş losyonları ve cilt bakım ürünlerini de mutlaka yanlarında bulundurmalarında fayda vardır.

Türkiye’de balayı çiftleri genellikle Antalya ve Fethiye’yi tercih etmektedir. Antalya’ya giden balayı çiftleri dilerse eğlencenin merkezinde dilerse sessiz sakin doğa içerisinde tatil yapabilmektedir. Özellikle tercih edeceğiniz kiralık balayı villalarında eşiniz ile birlikte baş başa gözlerden uzak güzel bir balayı tatili yapabilirsiniz.

Antalya, tarihi açıdan oldukça pek çok kalıntıları halen taşımaktadır. Bu nedenle tarihe merakı olan tatilcilerin mutlaka Antalya’da tatil yapmasını öneririz. Antalya’da yer alan Kalkan, İslamlar, Gökseki, Çukurbağ, Bayındır, Patara, Üzümlü, Sarıbelen, Yeşilköy, Kaş Merkez, Çavdır ve Çayköy’deki kiralık balayı villalarında eşiniz ile birlikte gözlerden uzak bir tatil planı yapabilirsiniz.

Aynı zamanda Fethiye’de bulunan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy’deki kiralık balayı villalarını da dilerseniz tercih edebilirsiniz. Kiralık balayı villalarında yapacağınız tatilinizde dilerseniz arkadaşlarınıza özel barbekü veya havuz başı partileri düzenleyebilirsiniz. Kiralık balayı villaları ayrıca muhafazakar kişilere uygun olarak da tasarlanmıştır. Yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde eşiniz ile birlikte güneşin, manzaranın ve havuzun keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış