familycouple
setuprateenter

Balayı İçin En Güzel Yerler

Balayı İçin En Güzel Yerler
Balayı İçin En Güzel Yerler

Balayı tatili çiftlerin düğün sonrası yorgunluklarını attığı ve baş başa vakit geçirdikleri en özel tatildir. Ayrıca çiftler düğün sonrası yapacakları balayı tatilini hayatları boyunca sadece bir defa yapacaklardır. Bu nedenle balayınızı en iyi şekilde planlayıp buna göre balayı tatilinize çıkmanızı öneririz. Balayı çiftlerinin genellikle ilk adresi Antalya’dır. Antalya Türkiye’nin tatil başkenti olarak bilinmektedir. Antalya çiftlere tatil için pek çok avantajlar sunmaktadır. Antalya’da dilerseniz sessiz sakin bir yerde dilerseniz eğlencenin merkezi olan bir yerde balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eşiniz ile birlikte daha eğlenceli bir yerde balayı tatilinizi yapmak istiyorsanız eğer Antalya tercih etmeniz gereken ilk yerler arasındadır. Kemer Antalya’nın en hareketli ve en eğlenceli bölgelerinden bir tanesidir. Tarihi özellikleri ile ön plana çıkan Kemer, ayrıca pek çok ünlü ismin de tatil yaptığı yerler arasında yer almaktadır. Kemer’i tarihi açıdan gezmek isterseniz eğer burada yer alan Phaselis Antik Kentine göz atabilirsiniz.

Burası milattan önce 993 yıllarında Rodos Krallığı tarafından kurulmuştur. Bir liman kenti olarak büyük bir öneme sahiptir. Kemer’de dolaşabileceğiniz bir diğer yer ise Beldibi Mağarasıdır. Tarih ve arkeoloji sevenler için gezilip görülmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Kemer’de oldukça güzel ve temiz plajlar mevcuttur. Eşiniz ile birlikte burada yer alan plajlarda denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Eşiniz ile birlikte Antalya’nın bir diğer meşhur yeri olan Olimpos’ta tatil planı yapabilirsiniz. Olimpos geçmişte Likya Uygarlığının yaşamış olduğu önemli bölgedir. Eski dönemlerin en önemli antik kentleri arasında yer alan Olimpos deniz ticaretinde önemli bir rol oynamıştır. Olimpos’ta görmeniz gereken en önemli yer ise Yanartaş’dır. Olimpos’un en meşhur ve en çok ziyaret edilen yeri ise Olimpos Plajı’dır. Olimpos plajı, caretta carettaların yaşam alanı olarak bilinmektedir.

Antalya’da balayı tatili denildiği zaman akla gelen yerlerden bir tanesi de Kaş’tır. Kaş içerisinde yer alan ve UNESCO Dünya Mirası Listesine girmeyi başaran Xantlos Antik Kentini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapan Kaş’ta tarihi açıdan birçok kalıntıları görmeniz mümkündür. Kaş içerisinde yer alan doğa içinde veya deniz manzaralı kiralık balayı villalarında eşiniz ile birlikte balayı tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Son zamanların en çok tercih edilen balayı tatilleri arasında yer alan kiralın balayı villaları çiftler için mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Eşiniz ile birlikte kiralık balayı villanızda gözlerden uzak baş başa eşsiz ve şahane bir balayı planlayabilirsiniz. Balayı villaları içerisinde bulunan havuzu kişiye özel bahçesi ve sunmuş olduğu konforu ile eşiniz ile birlikte keyifli ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Dilerseniz balayı villaların içerisinde yer alan havuz kenarında veya bahçesinde arkadaşlarınız ile birlikte partiler düzenleyebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış