familycouple
setuprateenter

Balayı Hazırlığı Nasıl Yapılır?

Balayı Hazırlığı Nasıl Yapılır?
Balayı Hazırlığı Nasıl Yapılır?

Yorucu ve uzun süren bir düğün telaşının ardından iyi bir balayı tatili hazırlığı nasıl yapılmalıdır? Gelin ve damadın keyifle ve aksilik yaşamadan geçirecekleri balayı tatilleri için planlamalarını önceden yapmaları gerekmektedir. Özellikle gelinler için balayı tatilleri büyük önem taşır. Bu konu hakkında damatların önceden balayı tatilini planını eksiksiz tamamlaması gerekmektedir.

Bir balayı tatili için öncelik olarak ayrı bir bütçe ayırmanız gerekmektedir. Eşiniz ile geçireceğiniz balayı tatilinin kusursuz ve unutulmaz anlar ile geçmesini istiyorsanız planlamanızı eksiksiz yerine getirmelisiniz.

Eşlerin balayı tatili konusunda birbirlerine bağlı kalmaları ve sadık kalmaları tatillerini iyi geçirebilmeleri için oldukça önemlidir. Şunu unutmayın ki yapacağınız bu balayı tatilini sadece ikiniz için yapacaksınız. Bu nedenle kusursuz ve iyi planlanmış bir balayı gelin ve damatların kendilerine daha çok vakit ayırabilecekleri ve unutulmaz anlar yaşayacakları bir tatil olmalıdır.

Balayı tatil planını eşlerin birlikte yapmaları eksikliklerin tamamlanması için oldukça önemlidir. Sonuç olarak yapacağınız balayı tatilinde bu keyfi sizler yaşayacaksınız. Balayı tatilinizi planlarken hazır ve uygun balayı paketlerini gözden geçirmeniz ekonominiz için faydalı olacaktır. Bu sayede hayalinizde ki balayı tatilinizi daha ekonomik bir şekilde yapabilirsiniz.

Gideceğiniz villa balayı tatilleri için kendinize ait özellikler taşıyan yerlere tercih etmeniz tatilinizin daha güzel geçmesiniz sağlayabilir. Deniz manzaralı, ekstra büyük yataklı ve balkonlu gibi özellikler taşıyan balayı villaları eşlerinizin daha iyi bir tatil keyfi sunmasını sağlamaktadır.

Balayı tatiline çıkmadan önce yapacağınız öncelik işlerden bir tanesi de doğru bavul seçimidir. Sağlam ve kilitlenebilir bavul seçiminiz eşyalarınızın zarar görmemesi ve çalınmaması gibi durumları engellemektedir. Tek bir bavul seçimi yerine iki adet küçük bir bavul tercih etmeniz eşyalarınızı daha düzenli yerleştirmenize ve taşıma konusunda kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca bavullarınızın diğer bavullardan ayırt edebilecek bir özellik olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kıymetli eşyalarınızı, kimlik ve pasaport gibi eşyalarınızı yanınıza alacağınız el çantasına veya sırt çantasına koymanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Bavul düzeninizi yaparken tatil dönüşü kirli veya ıslak kıyafetlerinizi koyabileceğiniz temiz bir torba almanız gerekmektedir.

Balayı tatillerinde uçak veya otobüs seyahati yaparken bavullarınıza sigorta yapmayı unutmamalısınız. Olası bir kayıp durumu yaşayacağınız durumlar için bavullarınızın üstüne isim etiketi bırakmayı unutmayın.

Balayı tatilini planlarken yolculuğunuzu düğünün ertesi günü sabah erken saatlerinde yapmamalısınız. Balayı tatiline yorgun ve şişmiş gözler ile çıkmak istemezsiniz.

Gelin adayları için balayı tatillerine çıkmadan önce seyahatler için üretilen küçük kozmetik ürünlerinden faydalanabilirler. Bu sayede valinizde daha çok yer kaplayacak kozmetik ürünlerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca eşiniz ile birlikte yiyeceğiniz akşam yemekleri için özel abiye kıyafet bulundurun. Kıyafetiniz için yanınıza alacağınız ayakkabıyı unutmayın.

Balayı tatilinizi ölümsüzleştirmek ve güzel bir anı bırakmak için yanınıza fotoğraf makinanızı ve kameranızı almayı unutmayın.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış