familycouple
setuprateenter

Az Bilinen Balayı Yerleri

Az Bilinen Balayı Yerleri
Az Bilinen Balayı Yerleri

Balayı tatilleri, çiftlerin bugüne kadar yaptıkları tatillerden farklı olarak en özel tatildir. Balayı tatiline çıkarken yanınıza alacağınız eşyalarınızın özel olması gerekmektedir. İyi bir balayı tatili yapmak ve sorun yaşamamak için planlamanızı daha önceden yapmış olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde iyi planlanmayan balayı tatilinde oluşabilecek problemler ve aksilikler tadınızı kaçırabilir.

Yorucu ve telaşlı bir düğünün ardından balayı tatiline çıkmak isteyen çiftler genellikle alışılmış ve klasik bir hale gelen otel tatillerini tercih ederler. Son zamanlarda tatilin modası olan tatil villaları otel tatillerinin önüne geçmiş durumdadır.  Özellikle balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villaları tercihlerinde çiftler son derecede memnun kalacaklardır. Türkiye’nin en güzide güzelliklere sahip olan Antalya şehrinde yapacağınız balayı tatilinizi, burada yer alan balayı villalarında yapabilirsiniz.

Balayı villaları evinizdeki konforu tatilde sizlere sunmaktadır. Türkiye’de az bilinen balayı yerlerinde eşiniz ile birlikte tatilin keyfini çıkarıp düğünden kalan bütün yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı olan Side, genellikle az bilinen balayı yerleri arasında yer almaktadır. Side’nin antik çağa benzeyen görüntüsü karşısında büyüleneceksiniz. Side bir balayı tatili için doğru bir seçim olabilir.

Antalya’nın Kaş ilçesine yakın olan Çukurbağ Yarımadası, balayı tatilinizi tamamlamadan önce ziyaret etmeniz gereken yerler arasında yer almaktadır. Masmavi deniz ile iç içe olan bu adanın güzelliği karşısında denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Antalya’da Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Kaş merkez, Bezirgan, Sarıbelen, Patara, Yeşilköy, Çavdır ve Gökseki’de yer alan balayı villalarında balayı tatilinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bir diğer saklı kalan ve az bilinen balayı tatilleri arasında yer alan tatil yeri ise Fethiye’dir. Fethiye her yıl turist akınına uğrayan Türkiye’nin güzide güzelliklerini içerisinde barındıran tatil yerlerinden biridir.

Fethiye’de yer alan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy’de yapacağınız balayı tatilleriniz için konaklayacağınız balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villalarını tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış