familycouple
setuprateenter

Aytepe Barış Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Aytepe Barış Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?
Aytepe Barış Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Aytepe Barış Parkı Nerede? Aytepe Barış Parkı Nasıl Gidilir? Aytepe Barış Parkı hakkındaki tüm bilgileri sizler için bir araya derledik. Aytepe Barış Parkı hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Aytepe Barış Parkı Nerede?

Aytepe Barış Parkı Aydın ili Didim'in en önemli sembollerindendir. Barış Heykeli’ne ev sahipliği yapan Aytepe Barış Parkı, yerli ve yabancı sayısız tatilciyi kendine çekmektedir. Ege Denizinin muazzam manzarası eşliğinde keyifli bir akşam gezisi sunan Aytepe Barış Parkını ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Ellerinde güvercinler ve zeytin dalları tutan insanların betimlendiği Aytepe Barış Parkı, Dünya barışını simgelemektedir. Barış Heykeli, özellikle gün batımında esrarengiz manzarası ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatıyor.

Her sene 1 Eylül tarihinde Didim Barış Festivali'ne ev sahipliği yapan Aytepe Barış Parkındaki heykellerin bir tarafı Yunan diğer tarafı ise Türk kıyafetlerini giyinmiş olan kadın ve erkeklere vurgu yapıyor. Birbirlerine isminde olduğu gibi barışı temsil eden zeytin dalını uzatan heykeller, Didim merkezindeki Yalı Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Aytepe Barış Parkında yıl boyunca konser gibi etkinlikler düzenlenmektedir. Burada gerçekleşen aktiviteler katılarak keyifli ve unutulmaz zaman geçirebilirsiniz.

Aytepe Barış Parkı Nasıl Gidilir?

Altınkum plajının kuzey yönünde Aytepe isimli küçük bir tepe bulunmaktadır. Buraya geldiğinizde Aytepe tepesinin üzerinde parka ismini veren barış heykelini görebilirsiniz. Aytepe Barış Parkındaki heykellerin biraz ilerisinde kafeler bulunmaktadır. Didim Aytepe Barış Parkı ziyaretiniz esnasında parkta ya da banklarda oturarak manzaranın tadını çıkarabilir veya bu kafelerde oturarak küçük bir mola verebilirsiniz.

Aytepe Barış Parkı Didim’deki en çok ziyaret edilen yerlerden bir tanesidir. Didim Barış Parkına, kendi özel aracınızla veya toplu taşıma araçlarını kullanarak kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış