familycouple
setuprateenter

Aydınlık Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Aydınlık Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Aydınlık Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Aydınlık Koyu nerededir? Aydınlık Koyuna nasıl gidilir? Aydınlık Koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Aydınlık Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Aydınlık Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Aydınlık Koyunun turistik açıdan özellikleri nelerdir? Aydınlık Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Aydınlık Koyu Nerededir?

Aydın’ın Kuşadası ilçesi ülkemizde yer alan ve meşhur olan bunun yanı sıra milli park ve plajları ile ün salmış bir yerdir. Burada yer alan Dilek Yarımadası Milli Parkı içerisinde bulunan Aydınlık Koyu ise bu plajlara örnek olarak verilebilir. Dilek Yarımadası Milli Parkı içerisinde bulunan Aydınlık Koyu, en meşhur ve ünlü plajlardan bir tanesidir. Bu bölgedeki en meşhur tatil yerlerinden bir tanesidir. Aydınlık Koyu, Milli plaj içerisinde en dikkat çeken plajlardan bir tanesidir.

Aydınlık Plajının en önemli özelliği ise suyunun temiz, derin ve taşlı olmasıdır. Ege Bölgesinde tatil yapmak isteyenler için sıkça önerebileceğimiz yerlerden bir tanesidir.

Aydın Koyu’nun denizi aynı zamanda kumlu, hafif eğimli ve derindir. Her sene bu bölgeye çok sayıda yerli ve yabancı turist akın etmektedir. Ege Bölgesine yolunuz düştüğü zaman mutlaka burayı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Aydınlık Koyu, ülkemizdeki insan yerleşim yerine en uzak olan Dilek Yarımadası Milli Parkı içerisinde yer almaktadır.

Aydınlık Koyu’na Nasıl Gidilir?

Kuşadası tarafında en fazla ziyaret edilen plajlardan bir tanesi olan Aydınlık Koyuna gidebilmek için öncelikle Aydın ilinin Kuşadası ilçesine ulaşım sağlamanız gerekmektedir.

Kuşadası merkezine kadar ulaşım sağladıktan sonra minibüs veya otobüs ile Dile Yarımadası Milli Parkına gidebilirsiniz. Buraya geldikten sonra Kuşadası Söke yolundan 9 kilometre kadar devam ettikten sonra milli parkın kuzeyine varmış olacaksınız. Bu milli parkın Kuşadası merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 27 kilometre civarındadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış