familycouple
setuprateenter

Aya Yorgi Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Aya Yorgi Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Aya Yorgi Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Aya Yorgi Koyu halk plajı deniz turizminin en canlı olduğu noktalardan birinde yer almaktadır. Güzel denizi ve bölgede yapılacak birçok alternatif etkinlik imkanları sayesinde önemli bir noktadadır. İzmir Çeşme’de yer alan Aya Yorgi Koyu, yeme içme alanları, çevrede konaklama imkanları ve beach mekanları ile her yıl çok sayıda ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

Denizi ve sahili ile bölgenin en iyi yerlerinden biri olarak değerlendirilen Aya Yorgi, gece gündüz hareketliliğin eksik olmadığı bir yer olarak tanımlanmaktadır. Enerjisi yüksek bir yer olmasıyla genç tatilciler tarafından da yaygın olarak tercih edilmektedir. Aya Yorgi Koyu birçok yönden turizm açısından önemli bir konumda yer almaktadır. 

Aya Yorgi Koyu Nerede?

Aya Yorgi Koyu, İzmir’in Çeşme ilçesi sınırları içinde yer almaktadır. İzmir merkeze 90 km mesafededir. Çeşme merkezine ise yaklaşık 13 km mesafede bulunuyor.  Bulunduğu konum ve popülerliği sayesinde ulaşım imkanları da oldukça gelişmiştir. Bölgeye ulaşmak isteyen tatilcilerin alternatif birçok araçla gelmeleri mümkündür. Konumu itibariyle kolay bir ulaşım imkanı sunmaktadır. Aya Yorgi beach imkanlarından yararlanmak ve kaliteli bir deniz keyfi yaşamak isteyenlerin bölgeye birçok alternatif rota üzerinden ulaşmaları mümkündür

Aya Yorgi Koyu’na Nasıl Gidilir?

Aya Yorgi Koyu ulaşım oldukça basittir. Toplu taşıma bölgeye gitmek isteyenlerin İzmir otogarına gelmeleri yeterlidir. Buradan kalkan Çeşme servisleri ile ilk önce Çeşme’ye ulaşmak gerekecektir. Ardından Çeşme Marina önünden kalkan Aya Yorgi Plajı’na giden dolmuşları tercih ederek kısa sürede plaja ulaşmak mümkündür.

Kendi araçları ile gelmek isteyenler ise Çeşme merkeze girmeden Dalyanköy’e giden yoldan devam ederek, Çeşme, Aya Yorgi tabelalarını takip ederek kolayca ulaşabilirler. Aya Yorgi Koyu her yaz sezonunda çok sayıda misafiri bünyesinde ağırlamaktadır. Temiz denizi, güzel plajı ve dinamik ortamı ile deniz turizmi açısından önemli bir merkez olmayı başarmıştır. Buraya kolayca ulaşmak isteyenler için birçok farklı alternatif noktadan ulaşım gelişmiş ulaşım olanakları sunulmaktadır.

Aya Yorgi Koyu Denizi Nasıl?

Aya Yorgi Koyu otel ve diğer konaklama hizmetleri açısından birçok kişiye hitap etmektedir. Denizi ise Çeşme bölgesinde en çok tavsiye edilen ve sevilen denizler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Çeşme merkezine son derece yakın bir konumda yer alan Aya Yorgi Koyu, oldukça sosyetik plajlara da ev sahipliği yapmaktadır. Denizi birçok kişiye göre açık ara en iyi denizlerden biri olarak değerlendirilmektedir. Çeşme’de birçok tatilcinin şikayet ettiği rüzgarından adeta soyutlanan bir koy olması da değerini artıran bir özellik olarak değerlendirilmektedir.

Türkiye’de deniz turizmi denince akla ilk gelen yerlerden biri olan Çeşme’de denize girilecek en iyi lokasyonlardan biri olarak gösterilmektedir. Aya Yorgi Koyu güzel denizi, sosyetik plajları ve doğal diğer birçok güzellikleri sayesinde öne çıkmaktadır. Kumsal bölümü ince kumlardan oluşmaktadır. Denizi ise son derece berrak ve temizdir. Konumu itibariyle Çeşme’de alışılan rüzgarlardan büyük bir oranda soyutlanmıştır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış