familycouple
setuprateenter

Aspendos Antik Kenti & Tiyatrosu Nerede? Nasıl Gidilir?

Aspendos Antik Kenti & Tiyatrosu Nerede? Nasıl Gidilir?
Aspendos Antik Kenti & Tiyatrosu Nerede? Nasıl Gidilir?

Aspendos Antik Kenti, Büyük İskender’in ölümünden sonra Ptolemaios egemenliği altına girmiştir. Bu kentin en parlak dönemi Roma İmparatorluğu dönemidir.

Aspendos Antik Kenti, Antalya ilinin Serik ilçesinde bulunmaktadır. Belkıs Köyü sınırları içerisinde bulunan bu antik kent, Roma Devri tiyatrolarının en seçkin temsilcilerinden bir tanesidir.

Aspendos Antik Kentinin tiyatrosunu gezerken merdivenlerini kullanmak sizi daha da az yoracaktır. Bu nedenle tiyatronun oturma sıraları üzerinden atlamak yerine merdivenleri kullanmanız sizin için daha iyi ve güvenli olacaktır.

Aspendos Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Aspendos Antik Kentine girişler ücretlidir. Müze kartına sahipseniz eğer bu antik kentte müzekart geçerlidir. Eğer plus müze kartına sahipseniz eğer sınırsız ziyaret hakkınız bulunmaktadır.

Aspendos Antik Kentine yaz döneminde 1 Nisan ile 1 Ekim arası saat 08:00 ile 19:00 arasında ziyaret etmeniz mümkündür. Kış aylarında ise 1 Ekim ile 1 Nisan arasında saat 08:00 ile 17:00 arasında ziyaret edebilirsiniz.

Aspendos Antik Kentine ve tiyatrosuna gidebilmek için öncelikle Antalya’nın Serik ilçesine gitmeniz gerekmektedir. Özel aracınız yoksa Antalya Otogarından Serik ilçesine giden araçlardan birisine binebilirsiniz. Otobüse bindikten sonra şoföre gideceğiniz yeri söyledikten sonra şoför sizi Aspendos Antik Kentine giden minibüslerin önünde indirecektir. Bu şekilde antik kente ulaşım sağlayabilirsiniz.

Aspendos Antik Kentine eğer özel aracınız ile gideceksiniz Antalya ile Alanya yolunun 44 kilometre uzaklığında kalan kuzey yolunu takip ederek buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış