familycouple
setuprateenter

Arzu Ettiğiniz Standartlarda İslami Tatil

Arzu Ettiğiniz Standartlarda İslami Tatil
Arzu Ettiğiniz Standartlarda İslami Tatil

Arzu Ettiğiniz Standartlarda İslami Tatil

Bir sene süresince çalışıp, yoruldunuz. Bazen ev yaşantınızın omuzlarımıza bıraktığı sorumluluklar, bazen de iş hayatınızın o bitmek bilmeyen karmaşasıyla uğraşıp durdunuz. Bir taraftan hayat arkadaşınıza karşı olan sorumluluklarınızı yapma telaşı diğer bir taraftan da evlatlarınız ile okul, kurs, ev arasında gidip geldiniz. Tüm bu koşturmacanın yanında bir de her gün yaşadığınız sabırları zorlayan trafik problemi.

Bütün insanların en doğal hakkıdır aile ve sevdikleri ile yaşanacak muhteşem bir tatil. Son tatilinizi hatırlamak ister misiniz? Gittiğiniz o tatil beldesinde iç içe girmiş yapılardan meydana gelmiş konakladığınız yeri. Odaların özel bir anı yaşayamayacak kadar olan mesafesini. Neydi o curcuna, mahşer alanı gibi.

Yerli, yabancı, çocuğu, yaşlısı kısacası, hepsi bir arada. Oysa sizlerin yaşadığı din ve onun getirdiği inanç değerleriniz bulunmakta. Kim bilir hapis hayatı yaşadınız belki de tatil diye gittiğiniz yerde. Aman gitmeseydim dediğinizi hisseder gibi oluyoruz. Ancak bunun düşlerini de bir seneden itibaren kuruyordunuz.

Aileniz Ve Sevdikleriniz İçin İstediğiniz Kriterlerde Bir Tatil

Villa Durağı olarak siz değerli konuklarımızın yaşama bakış açışı, inanç ve yaşama değerlerinize kıymet veriyoruz. Talep ettiğiniz standartlarda, kriterlerinize cevap verecek kiralık yazlık villalar yahut kiralık muhafazakar villa ile ailenizle ve sevdiklerinizle beraber gönül rahatlığı içerisinde yaşayacağınız tatil imkanları sizleri bekliyor.

Villa Durağı olarak her biri bu işin ehli, tecrübeli, güler yüzlü elemanları ile sizleri ailemizin bir parçası olarak görmekteyiz. Tatilinizin arzuladığınız gibi güvenli, konforlu ve kaliteli geçmesi için tüm kadromuz yedi gün yirmi dört saat boyunca sizin hizmetinizde olacaktır.

Muhafazakar kiralık villalar konseptimiz ile daha önce gidip de yaşayamadığınız tatilleri arkada bırakacak, düşlerinizde kurduğunuz ve özlemini çektiğiniz İslami tatil olanaklarını sıcacık samimi bir ortamda yaşayabileceksiniz.

Yaşadığınız değerler doğrultusunda, yabancı bakışlardan uzakta, aileniz ile beraber muazzam İslami tatil sizleri bekliyor. Villa Durağı olarak bizler çok çeşitli tatil olanaklarını siz değerli konuklarımızın beğenisine sunuyoruz. Kalkan, Üzümlü, İslamlar, Patara, Sarıbelen, Fethiye ve Kaş mevkilerinde bulunan villalarımız bundan sonra sizlerin emrindedir.

Villa Durağı, kusursuz hizmet, arzuladığınız konfor ve cazip fiyatları ile siz değerli müşterilerimizi hayallerinizin de ötesinde imkanlar ile ağırlamaktan onur duyacaktır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış