familycouple
setuprateenter

Armutlu Nerede, Nasıl Gidilir?

Armutlu Nerede, Nasıl Gidilir?
Armutlu Nerede, Nasıl Gidilir?

Yalova Armutlu ilçesi ülkemizin kuzeybatı kısmında yer alan Marmara Bölgesi sınırı içinde bulunmaktadır. Armutlu ilçesinin nüfus sayısı tahmini olarak 10 bin olarak bilinmektedir. Armutlu ilçesine yakın olan ilçeler, kuzeydoğu kısmında Yalova’nın Çınarcık, güneydoğu kısmında Bursa’nın Gemlik ilçeleridir. Kuzey, güney ve batısında Marmara denizinde kıyısı yer almaktadır. İlçenin yüzölçümü tahmini olarak 166 kilometrekaredir. Yalova'nın merkez ilçesine olan mesafesi 53 kilometre olmaktadır. Armutlu'nun ortalama deniz seviyesine bakıldığında yükseltisi 20 metredir. Armutlu ilçesindeki mahalle sayısı toplamda 3’tür.

Armutlu'ya Nasıl Gidilir?

Armutlu'ya ulaşmak için en rahat ve kullanışlı olarak seçilen toplu taşıma araçları içerisinde otobüs bulunmaktadır. Armutlu merkeze şehrin birçok başka yerinden başka ulaşım alternatifiyle erişim yapılabilmektedir. Armutlu merkeze ayriyeten, şahsi araç kullanarak da erişim sağlanmaktadır. Birçok başka noktada minibüs hatları ve halk otobüsleri de tercih edilmektedir.

Yalova merkez ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahından tahmini olarak 1 saat 5 dakika içerisinde Armutlu ilçesine erişim sağlanabilmektedir. Aynı şekilde Çiftlikköy ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahından tahmini olarak 1 saat 7 dakika içerisinde erişim sağlanmaktadır. Termal ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahını tercih ederek tahmini olarak 51 dakika içerisinde Armutlu ilçesine ulaşım sağlanmaktadır. Çınarcık ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahından tahmini olarak 43 dakika içerisinde Armutlu’ya erişim sağlanmaktadır.

Armutlu ilçesine kent içine ulaşmak için genelde minibüsler ve halk otobüsleri tercih edilmektedir. Armutlu'da yaşamını sürdürenler genel olarak otobüs hatlarını daha çok tercih etmektedirler. Şehirde yer alan taksilerde kent içi erişimde bir başka alternatif olarak kullanılabilir.

Halk otobüsleri Armutlu ilçesine gün boyunca hizmet vermektedir. Gün içerisinde her saat belirli aralıklar ile halk otobüsleri hizmete açıktır. Armutlu Merkez’den otobüsler gün boyunca başka mahalle ve ilçelere doğru hareket etmektedir. Armutlu Merkez’den komşu ilçelerine minibüsler ve halk otobüsleri tercih edilerek başka aktarma araçlarıyla kolaylıkla erişim sağlanabilir. Şehrin başka kesimlerinden Armutlu’ya rahatlıkla erişim sağlanabilmektedir. Armutlu ilçe merkezinden Yalova merkez ilçesine de gerek şahsi araç ile gerek de halk otobüslerini tercih ederek kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış