familycouple
setuprateenter

Aralık Ayında Balayı İçin Nereye Gidilir?

Aralık Ayında Balayı İçin Nereye Gidilir?
Aralık Ayında Balayı İçin Nereye Gidilir?

Türkiye’de balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği balayı tatili kiralık balayı villalarıdır. Kiralık balayı villaları balayı çiftleri için özel olarak tasarlanmıştır. Muhafazakar kişilere göre de ayrı olarak tasarlanan kiralık balayı villalarımız mevcuttur.

Balayı villaları, çiftlerin rahat edebileceği ve yeteri kadar konforlu hissedebilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

Balayı tatilinize çıkmadan önce yanınıza alacağınız her bir eşya için ayrı bir liste oluşturmanızda fayda vardır. Örneğin; balayı valinize sizin için en özel olan kıyafetlerinizi ve gece takımlarınızı koymalısınız. Unutmayın ki hayatınız boyunca sadece bir defa balayı tatiline gideceksiniz. Bu nedenle balayı tatilinizi en özel ve en güzel şekilde yapmanız gerekmektedir.

Aralık ayında balayı tatiline gidecek olan çiftlerimiz için gidebilecekleri güzel ve sakin yerleri bu blog yazımızda sizler için paylaşıyoruz.

İbradı Ormana

İbradı Ormana Köyüne, Antalya şehir merkezinden Toros Dağlarına doğru uzanan yolda ulaşım sağlayabilirsiniz.

Doğa ile iç içe olmak isteyen çiftlerin kesinlikle gelip görmesi gereken bir yerdir. Kış aylarında kar yağışı alan eşsiz güzelliğe sahip olan İbradı Ormana, el değmemiş doğası ile sizleri büyüleyecektir.

Adam Kayalar

Adam Kayalar, Antalya’nın Kapadokya’sı olarak adlandırılan bir yerdir. Burası 65 milyon yaşlarındaki kayaların meydana getirdiği eşsiz güzellikte bir yerdir. Ayrıca Selge Antik Kenti çevresi içerisinde yer almaktadır.

Adam Kayalar içerisinde yer alan kayaların boyu 10 ile 70 metre arasındadır. Bu kayalar ayakta duran bir insanı andırdığı için adına Adam Kayalar denmektedir. Muhteşem orman manzarası sizlere büyüleyecek olan Adam Kayalar fantastik görüntüsü ile başınızı döndürecek.

Kaş Antiphellos Antik Tiyatrosu

Kaş Antiphellos Antik Tiyatrosu, Kaş’ta bulunan en önemli tarihi eserlerden biridir. Yaklaşık olarak bin kişilik seyirci kapasitesi ile hayranlık yaratan bu yerin tarihi oldukça eskilere dayanmaktadır.

Kaş Antiphellos Antik Tiyatrosu, balayı tatilinizde gezip görmeniz gereken en eski tarihi eserlerden ve yerlerden bir tanesidir.

Aziz Nikolaos Anıt Müzesi ve Myra Antik Kenti

Noel Baba’nın sonsuz uykusuna daldığı yer olarak bilinen Aziz Nikolaos Anıt Müzesi ve Myra Antik Kenti, Likya Birliği Meclis Binasına ev sahipliği yapmıştır. Önemli liman şehirlerden bir tanesi olan bu yer, pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.

Antalya’ya balayı tatiline gelen balayı çiftlerinin mutlaka Myra’nın liman kenti olan ve Andiriake ören yerini mesken eden Likya Uygarlıkları Müzesini ziyaret etmenizde fayda vardır.

Çığlıkara Ormanı

Çığlıkara Ormanı’nda daha önce hiç görmediğiniz ağaçları ve bitkileri görebilirsiniz. Bu eşsiz güzellikteki yer Batı Torosların en uç noktasında bulunmaktadır.

İki bin yaşını deviren çınar ağaçlarının muhteşem görüntüsü sizleri büyüleyecek. Bu ormanın etrafında hiçbir yerleşim yeri olmadığı için izin alıp gezebilirsiniz. Çığlıkara Orman’ından Kızlar Sivrisi ve Dokuz Göller Bölgesini rahatlıkla görebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış