familycouple
setuprateenter

Antalya'da Mutlaka Görmeniz Gereken Şelaleler

Antalya'da Mutlaka Görmeniz Gereken Şelaleler
Antalya'da Mutlaka Görmeniz Gereken Şelaleler

Antalya’da sıcak yaz günlerinde görülmesi gereken gizli kalmış bazı şelaleler vardır. Bu şelaleleri sizler için bu blog konumuzda yayınladık.

Akdeniz bölgesinin en dikkat çekici şelalelerini bu blog konumuzda görebilirsiniz. Antalya denildiği zaman akla sadece deniz, kum ve güneş gelmektedir. Halbuki Antalya’nın gizli saklı kalmış yerlerinde görülmeye değer eşsiz güzellikte şelaleleri ve tarihi güzellikleri vardır. Buraları ziyaret ederek sevdikleriniz ile birlikte muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz. Görülmeye değer şelaleleri özellikleri ile birlikte aşağıda maddeler halinde sıraladık.

Aşağı Düden Şelalesi

Aşağı Düden Şelalesi, Antalya’nın Lara bölgesinde bulunmaktadır. Merkeze olan uzaklığı ise yaklaşık olarak 8 kilometre uzaklıktadır. Aşağı Düden Şelalesi, Düden Şelalesinin ayrı bir bölümüdür. Aşağı Düden Şelalesi’nde 40 metre yükseklikten aşağıya dökülen suların oluşturmuş olduğu enfes manzarayı mutlaka görmeniz gerekmektedir.

Aşağı Düden Şelalesi, şehrin yanı başında saklı kalmış güzelliklerden bir tanesidir.

Yukarı Düden Şelalesi

Yukarı Düden Şelalesi de Düden Şelalesinin bir diğer bölümüdür. Varsak Beldesi sınırları içerisinde yer alan Yukarı Düden Şelalesi, Antalya’nın gizli kalmış bir diğer güzelliklerinden bir tanesidir. Bu şelale yakınlarında bulunan Antik Lyrboton medeniyetinden kalma Nekropol Şelaleyi de bu şelaleyi ziyaret ettiğiniz zaman görebilirsiniz.

Yukarı Düden Şelalesi’nin 22 metre yüksekliğinden dökülen suların sunmuş olduğu görsel şovu mutlaka görmeniz gerekmektedir.

Kurşunlu Şelalesi

Antalya’ya tatile geldiğiniz zaman gezilecek yerler listesine mutlaka Kurşunlu Şelalesini de yazmanız gerekmektedir. Ülkemizden ve dünyadan pek çok insan her yıl buraya akın etmektedir. Kurşunlu Şelalesi, Aksu Kasabasına bağlı bir yerdir. Antalya Havaalanına olan uzaklığı ise yaklaşık olarak 1 kilometredir. Kendi aracınız işle bu şelaleye şehir merkezinden 10 veya 15 dakikalık bir yolculuğun ardında ulaşım sağlayabilirsiniz.

Manavgat Şelalesi

Manavgat denildiği zaman akla ilk gelenlerden bir tanesi de Manavgat Şelalesidir. Yılın belli bir bölümünde bu şelale oldukça güçlü bir şekilde akmaktadır. Bu şelale aynı zamanda Manavgat Çayını da beslemektedir.

Manavgat Şelalesi’nin Manavgat merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 4 kilometre civarındadır.

Sapadere Şelalesi

Sapadere Şelalesi, Antalya’da bulunan ancak adı çok nadir olarak bilinen bir şelaledir. Kısaca bu şelale de Antalya’nın gizli kalmış güzelliklerinden bir tanesidir. Sapadere Şelalesi, gerçekten de görülmeye değer güzellikte bir şelaledir. Sapadere Şelalesi, küçüklü büyüklü farklı şelalelerin bir araya gelmesi ile oluşmuştur.

Burada suyun en berrak halini rahatlıkla görmeniz mümkündür. Antalya’ya tatile geldiğiniz zaman mutlaka bu şelaleyi ziyaret etmeyi unutmayın.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış