familycouple
setuprateenter

Antalya'da Gezilecek Yerler Nereleridir?

Antalya'da Gezilecek Yerler Nereleridir?
Antalya'da Gezilecek Yerler Nereleridir?

Antalya, ülkemizin güzide güzelliklerine sahip ve her yıl turist akınına uğrayan tatil şehirlerimizden bir tanesidir. Ayrıca Antalya yaz tatillerinin başkenti olarak bilinmektedir. Türkiye’nin en turistik ve en renkli şehirlerinden biridir. Tarih boyunca pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapan Antalya, kültürel ve tarihi açıdan oldukça zengindir.

Yaz tatilini Antalya’da geçirenler tarihi yerler ve müzeler ile dolu dolu eşsiz bir tatil geçirecektir. Geniş kumsalı ve mavi suyu ile kendine hayranlık bırakan güzellilere sahiptir. Ilıman iklimi ile doğanın eşsiz güzelliğini gözler önüne seren bu güzide şehrimiz, aileler ve balayı çiftleri için en uygun tatil bölgelerinden biridir.

Antalya, Türkiye’nin en çok antik kentini içerisinde barındıran bir şehirdir. Osmanlılar, Romalılar, Bizanslılar ve Selçuklular gibi devletlere ev sahipliği yapmıştır. Antalya’ya tatiline gelen tatilcilerin ilk olarak görmeleri gereken turistik yer Kaleiçi’dir. Kaleiçi, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer almaktadır. Kaleiçi ayrıca pek çok tarihi izlerin taşıdığın bir yerdir.

Antalya’nın Kemer’e bağlı yerinde bulunan ve Antalya’nın en çok ziyaret akınına uğrayan Yanartaş gidip görmeniz gereken güzellikler içerisinde yer almaktadır. Sonsuz ateş olarak anılan Yanartaş, denize yakın bir mesafededir.

Kale İskelesi, bir diğer adı ile Theimussa, Kekova bölgesinde yer almaktadır. Doğal bir görünüme sahip olan Theimussa Antik Kentine ait olan bu bölgede kendinizi zaman tünelinde gibi hissedeceksiniz.

Antalya’ya tatile gelip de tarihi saat kulesini görmeden gitmemelisiniz. Tarihi saat kulesi Antalya’nın simgesi olarak görülmektedir. Tarihi saat kulesinin dört tarafında saat bulunmaktadır. Tarihi saat kulesi İkinci Abdulhamit zamanına aittir. Antalya’nın bu tarihi güzelliği taşıyan tarihi saat kulesini görmenizi öneririz.

Antalya’da yer alan Aya Yorgi Kilisesi ve Noel Baba Kilisesi özellikle yabancı turistlerin düzenli olarak ziyaret ettiği tatil bölgesidir. Aya Yorgi Kaleiçi’nde ve Noel Baba Kilisesi ise Demre’de yer almaktadır.

Ayrıca Antalya pek çok antik kente ev sahipliği yapmaktadır. Tatilinizi Antalya’nın eşsiz güzelliğe sahip olan deniz ve kumsalında geçirirken bir yandan tarihi güzellikleri ziyaret edip burada fotoğraf ve videolar çekerek tatilinizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış