familycouple
setuprateenter

Antalya’da Balayı Yapılacak Yerler

Antalya’da Balayı Yapılacak Yerler
Antalya’da Balayı Yapılacak Yerler

Akdeniz’in tatil cenneti olarak adı verilen Antalya, eşler için mükemmel bir balayı tatili seçimi olacaktır. Antalya, sadece sahili ve güneşinden ibaret olmayan pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehirdir. Renkli ve turistik bölgeleri ile tatilinizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Antik kentler ve tarihi alanları ile gözlerinizi kamaştıracak olan Antalya şehrinde ayrıca pek çok müze de bulunmaktadır. Balayı ve aile tatilleri için en doğru seçenek olan Antalya, her yıl turist akınına uğramaktadır. Masmavi suyu ve ılıman iklimi ile doğanın güzelliklerini göz önüne sermektedir. Antalya’da yapacağınız balayı tatilinizi tarihi yerleri gezerek ve burada muhteşem manzaralı fotoğraflar çekerek değerlendirebilirsiniz.

Antalya yüzölçümü olarak Türkiye’nin 6. Büyük ilidir. Türkiye’de turunçgillerin başkenti olan Antalya, ayrıca Türkiye’nin en çok antik kenti içerisinde barındıran bir şehirdir. Antalya G-20 zirvesine ve Expo 2016’ya ev sahipliği yapmıştır.

Antalya’da balayı tatilini yapmak isteyenlerin gitmesi gereken yerler;

Kaleiçi

Kaleiçi balayı tatiliniz için tercih edeceğiniz eşsiz güzelliklere sahip bir tatil bölgesidir. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alan bu bölge, özellikle tarihi izleri taşıyan eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Tarihi evleri ve eski dönemde yaşayan insanların geleneklerini yansıttığı için tatilinizi bitirmeden burayı ziyaret etmenizi öneririz.

Yanartaş

Antalya’nın popüler tatil merkezi olan Kemer’in Çıralı adlı bölgesinde bulunan Yanartaş, söylenenlere göre sonsuz ateş olarak bilinmektedir. Yanartaş’a tırmanırken bir yandan denizin eşsiz manzarası karşısında eşiniz ile çekileceğiniz fotoğraflar sayesinde güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Olympos Antik Kenti

Antalya’da mutlaka ziyaret etmeniz gereken tarihi yerler arasında yer almaktadır. Önemli ve gizemli bir yer olarak kabul edilen Olympos Antik Kenti, Kumluca sınırları içerisinde yer almaktadır. Olympos, Ulu dağ anlamına gelmektedir. Balayı tatiliniz sırasında eşiniz ile birlikte ünlü Olympos Plajı’nda deniz keyfi sürmeyi unutmayın.

Patara Antik Kenti

Patara Antik Kenti, Antalya’da gidip görmeniz gereken meşhur yerlerden biridir. Patara Antik Kenti, Likya medeniyetine ev sahipliği yapmış bir sahil kasabasıdır. Ayrıca burada Caretta Caretta’ların yumurtlamak için uğradığı yerlerden birisi de burasıdır. Patara Antik Kentini meşhur kılan bir diğer özellik ise Büyük İskender’in kuşattığı yer olmasıdır.

Antalya’da balayı tatili planlayan eşlerin gidebileceği pek çok müze ve tarihi antik kentler bulunmaktadır. Ayrıca Antalya’da kiralayacağınız kiralık balayı villalarında eşiniz ile birlikte tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villalarına kategorimizi ziyaret ederek bakabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış