familycouple
setuprateenter

Antalya Kalkan'da Kiralık Villalar

Antalya Kalkan'da Kiralık Villalar
Antalya Kalkan'da Kiralık Villalar

Antalya Kalkan'da Kiralık Villalar

Kiralık Villa, son zamanlarda aileler ve balayı çiftleri arasında fazlası ile popüler bir konaklama seçeneğidir. Yine yalnızca aileler değil, gezginler ve arkadaş toplulukları da sıklıkla kiralık villa tercihi yapıyor. Fakat kiralama yapılan villanın nerede olduğu fazlasıyla önemlidir.

Şayet birbirine çok yakın villalardan birisinde tatil yapmayı tercih ederseniz, yüksek ihtimal ile aradığınız konforu yakalayamazsınız. Ancak Kalkan kiralık villa seçenekleri, değişik konseptleri ve muhafazakar özellikleri ile tam da düşlerinizdeki tatili yaşamanıza olanak sunar. Özellikle Kalkan’da bir yamaç üzerinde yükselen çok geniş bir görüş alanı olan deniz manzaralı villalar, arzu ettiğiniz huzuru yaşamanızı sağlayacak nitelikte villalardır.

Kalkan Kiralık Villaları Tercih Edebilirsiniz

Kalkan, Akdeniz’de bulunan muazzam bir balıkçı kasabasıdır. Başka pek çok tatil beldesine nazaran özelliğini muhafaza etmeyi başarmış bu eşsiz güzellikteki kasabada balayınızı kusursuz yaşayabilirsiniz. Şayet klasik güneş ve deniz tatilinden daha fazlasını arzu ediyorsanız, Kalkan kiralık villalar tam da size göre bir mekan. Çünkü kasaba ve etrafında hem tarihi hem de doğal birçok tabiat güzelliği yer almakta.

Bütün bunların yanı sıra Kalkan kiralık villa çeşitleri, balayı çiftlerinin her çeşit talebine cevap verecek nitelikte. Kiralık villalar da ısıtmalı havuz, jakuzi ve daha birçok lüks unsuru yer almaktadır. Bu villalarda başka hiçbir konaklama tesisinde göremeyeceğiniz konforu yakalayabilirsiniz. Arzu ettiğiniz vakit havuzunuza dalabilir ya da jakuzinizde keyif yapabilirsiniz.

Ailece Konforlu Vakit Geçirebilirsiniz

Kalkan’da bulunan kiralık villalar balayı çiftleri için son derece idealdir. Fakat İslami kurallara uygun yaşıyor, ailece tatiliniz esnasında gönül rahatlığı ile hareket edebileceğiniz bir yer istiyorsanız kiralık villalar sizin için de en ideal mekandır. Çünkü bu kusursuz güzellikteki kasabada yer alan villalar genellikle korunaklıdır. Çevreden bir yabancının içeriyi, özellikle de siz havuz sefası yaparken sizi görmesi mümkün değildir. Korunaklı olması için bazen villaların bahçesi ağaçlar, bazen ise çitler ile kapanır.

Ülkemizin ışıltılı Akdeniz şeridindeki bu şirin kasaba, ailelerin, arkadaşların ve birbirine aşık çiftlerin plajda eğlenceli saatler yaşadığı, huzur dolu bir tatil beldesidir. Şayet denizin, tabiatın ve tatilin keyfine varmak, günlük yaşamın temposundan uzaklaşmak istiyorsanız kiralık villa tercihi yapabilirsiniz. Kaş Kalkan’daki deniz manzaralı, tabiatla iç içe ve konforlu villalardan birisi için erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış