familycouple
setuprateenter

Antalya Kalkan’da Balayı Tatili

Antalya Kalkan’da Balayı Tatili
Antalya Kalkan’da Balayı Tatili

Evlilik hazırlıkları için koşturan çiftlerin karar vermekte zorlandıkları hususlardan bir tanesi de balayı tatilidir. Çünkü balayı tatili için tercih yapacakları kiralık villa ve nerede konaklayacakları gibi detaylarla alakalı titiz yaklaşımları gerekmektedir. Aksi halde balayının hayal kırıklığı ile sona erme ihtimali fazlasıyla yüksektir.

Ülkemiz çiftlerin ister yaz isterse kış aylarında balayı için seçim yapabilecekleri pek çok balayı villalarına sahiptir. Bunlar içerisinde Kalkan, el değmemiş mimari yapısı, mis gibi havası ve değişik konaklama alternatifleri ile çiftlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor. Kiralık balayı villaları ise bu tatil alternatifleri arasında en konforlu ve lüks olanıdır.

Kalkan’da Kiralık Balayı Villası

Unutulmaz balayınız için bölge tercihi yaparken öncelikli olarak mevsimi göz önünde bulundurmalısınız. Fakat Kalkan’da balayı tatili planlıyorsanız bunun hiçbir önemi kalmaz. Çünkü Kalkan’da hangi mevsim tatil yaşarsanız yaşayın, emin olun ki pişman olmayacaksınız.

Özellikle balayı villaları dört mevsim için de tam donanımlıdır. Mesela, balayı villalarının genelinde havuz yer almaktadır. Hatta pek çoğunda havuzu ısıtmalı villalar mevcuttur. Ancak soğuk günlerde balayı planı yapıyorsanız ısıtmalı havuzlu villaları tavsiye ediyoruz. Havuzu ısıtmalı villalar sayesinde kış aylarında bile villanızın havuzunda romantik dakikalar yaşayabilirsiniz.

Kalkan’da balayı için villa tatili yaşamak istiyorsanız, rezervasyon yaptırmadan evvel tercih yaptığınız kiralık villa da jakuzi olup olmadığını da göz önünde bulundurmanızda yarar var. Aslında Kalkan’da bu bakımdan birçok alternatif mevcut. Şayet tercihinizi jakuzili villalar yönünde yaparsanız bir taraftan kusursuz Kalkan manzarasını izleyebilir, bir taraftan ise eşiniz ile jakuzi sefası yapabilirsiniz.

Ülkemizin cennet bölgesi Kalkan’daki villaların tek avantajlı yanı havuzlu yahut jakuzili olmaları değil. Balayı için kiralık balayı villaları tercih ederseniz ulaşım bakımından da problem yaşamazsınız. Kendi aracınız ile yahut başka ulaşım yollarını kullanarak çevredeki diğer tarihi mekanlara da gidebilirsiniz. Ayrıca isterseniz tekne turlarına katılabilir, balayınızda Kalkan ve plajlarını keşfedebilirsiniz.

Kalkan’daki lüks balayı villalarından bir tanesini kiralayarak uzun yıllar süresince unutamayacağınız bir balayı tatili yaşamak için hemen erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca balayına çıkacağınız tarih netlik kazandıysa erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak tatilinizi çok daha ucuza getirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış