familycouple
setuprateenter

Antalya Kalkan Deniz Manzaralı Villalar

Antalya Kalkan Deniz Manzaralı Villalar
Antalya Kalkan Deniz Manzaralı Villalar

Antalya Kalkan da tabiatla iç içe olan size özel kiralık villanız da yapacağınız tatil ile hiç unutamayacağınız anılar biriktirebilirsiniz. Tatilinizi geçireceğiniz Kalkan kiralık villalar da tabiatın deniz ile birleşen eşsiz kokusu ile ailenizle, bakışlardan uzak keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz.

Tabiat ile bütünleşen Kalkan villaları  sayesinde, havuzunuz da yüzerken eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Kalkan kiralık villa seçeneklerinin denize olan manzarası ile tabiatın size sunmuş olduğu güzellikleri bir arada yaşayabileceğiniz eşsiz tatil için erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Tabiat ile iç içe olan Kalkan kiralık villaların denize olan manzarası ile ailenizle veya arkadaşlarınızla yaşayacağınız tatilde şahane anılar biriktirebilirsiniz. Bütün bir yıl boyunca çalışan, stres ve yorgunluğu atmak için tatil yapmak isteyen herkese uygun bir şekilde tasarlanmış, rahat edebileceğiniz villanızda keyifli anlar yaşayarak üzerinizde ki stres ve yorgunluğu atabilirsiniz.

Kalkan Kiralık Villalarda Yaz Tatili

Antalya Kalkan kiralık villalar da sevdikleriniz ile gözlerden uzak bir tatil yaşayabilirsiniz. Sizlere uygun özelliklerle tasarlanmış bu villalarda tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Kalkan Kiralık villaların sizlere özel olarak tasarlanmış yüksek duvarlı bahçelerinde kişisel alanlarınızı koruyabileceğiniz mükemmel, gözlerden uzak bir tatil yaşayabilirsiniz.

Tabiatın eşsiz manzarası ile bütünleşmiş ve denize karşı olan manzarası ile büyüleyici villanızda, sevdikleriniz ile en güzel anlarınızı fotoğraflayıp tatilinizi ölümsüzleştirebilirsiniz. Sizlere özel olarak tasarlanmış Kalkan villaların da beyaz eşya, sınırsız internet, klima ve televizyon gibi birçok eşya yer almaktadır. Kiralık Kalkan villaları arasından kendinize uygun olanın seçip sevdiklerinizle mükemmel bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Kalkan kiralık villalarından sizlere uygun olanı tercih edip, sevdiklerinizle unutamayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz. Tabiat ile bütünleşmiş deniz manzaralı olan bu villalarda şahsınıza ait havuzda dilediğiniz gibi yüzebilir ve villanızın bahçesinde sevdiklerinizle akşam yemeği yiyebilirsiniz. Antalya Kalkan kiralık villalarında unutamayacağınız ve her anınızı fotoğraflarla ölümsüzleştirmek isteyeceğiniz bir tatil sizi bekliyor.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış