familycouple
setuprateenter

Altınbeşik Mağarası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Altınbeşik Mağarası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?
Altınbeşik Mağarası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Altınbeşik Mağarası Milli Parkı nerededir? Altınbeşik Mağarası Milli Parkına nasıl gidilir? Altınbeşik Mağarası Milli Parkının turistik açıdan önemi nedir? Altınbeşik Mağarası Milli Parkı hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Altınbeşik Mağarası Milli Parkı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Altınbeşik Mağarası Milli Parkı Nerededir?

Antalya ili sınırları içerisinde bulunan Altınbeşik Mağarası Milli Parkı, turizm açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Orta Toroslar bölgesinde bulunan bu milli park, mağaranın karstik özellikleri nedeni ile çok ilgi görmektedir.

Altınbeşik Mağarası yine aynı şekilde karstik özelliklere sahip olan bir göl üzerinde yer almaktadır.

Altınbeşik Mağarasının 200 metrelik kısmı alt seviyeyi oluşturmaktadır. Geriye kalan 200 metrelik kısmında ise karstik yapıda olan dikili taşlar ve sarkıtlar bulunmaktadır. Bu mağara toplamda 3 kattan oluşmaktadır. Bu mağarayı ziyarete geldiğiniz zaman mutlaka üst kattaki sarkıtları görmeniz gerekmektedir. Ayrıca mağaranın üst kısımlarına çıkarken botlarla çıkmanız gerekmektedir. Mağara içerisinde yer alan yetkililerin yardımı ile botlar sayesinde mağaranın yukarı kısmına kolaylıkla çıkabilirsiniz.

Altınbeşik Mağarasının içerisine rahatlıkla gezebilmeniz için muhteşem bir aydınlatma bulunmaktadır. Bu aydınlatmalar yürüyüş bölümlerinde yer alır.

Altınbeşik Mağarası Milli Parkına Nasıl Gidilir?

Altınbeşik Mağarası Milli Parkına gidebilmek için öncelikle Antalya iline gelmeniz gerekir. Altınbeşik Mağarası Milli Parkının Antalya il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 167 kilometre civarındadır.

Antalya karayolunu kullanarak bu mağaraya gidebilmek için Konya ve Antalya karayolunu tercih etmeniz gerekmektedir.

Bunun yanı sıra Manavgat karayolu üzerinden de Altınbeşik Mağarası Milli Parkına gidebilirsiniz. Bu yol üzerinden İbradı ilçesine geçiş yaptıktan sonra Ürünlü Köyü sınırların içerisinde bulunan Altınbeşik Mağarası Milli Parkına varmış olursunuz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış