familycouple
setuprateenter

Alsancak Nerede, Nasıl Gidilir?

Alsancak Nerede, Nasıl Gidilir?
Alsancak Nerede, Nasıl Gidilir?

Alsancak nerededir? Alsancak’a nasıl gidilir? Alsancak hangi il sınırları içerisinde yer alır? Alsancak ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Alsancak etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Alsancak’ın turistik açıdan önemi nedir? Alsancak hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Alsancak Nerededir?

İzmir ili sınırları içerisinde yer alan Alsancak, İzmir’in en popüler semtlerinden bir tanesidir. Alsancak içerisinde gezebileceğiniz pek çok yer vardır. Bunun yanı sıra Alsancak, alışverişin kalbi olarak bilinmektedir. Gece hayatının en parlak semtlerinden bir tanesi olan Alsancak’ta muhteşem bir tatil planı yapabilirsiniz. İzmir’e tatile gelenlerin mutlaka buraya uğramadan gitmesini önermeyiz.

Alsancak sınırları içerisinde gezip görmeniz gereken pek çok tarihi yerler vardır. Bunlardan bazıları sizler için şu şekilde sıralayabiliriz.

Alsancak Katolik Kilisesi, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Alsancak Sevgi Yolu, Selçuk Yaşar Müzesi ve Sanat Galerisi Alsancak’a gidildiğinde görülmesi gereken yerlerdendir. Kedi Kültür ve Sanat Merkezi, İzmir Resim ve Heykel Müzesi, İzmir Atatürk Evi Müzesi gibi yerleri de Alsancak ziyaretiniz esnasında görmenizi tavsiye ediyoruz. Bütün bu yerlerin yanı sıra Arkas Sanat Merkezi, Gündoğdu Meydanı, Konak Meydanı, İzmir Cumhuriyet Meydanı ve Alsancak Garı da gezip görülmesi gereken yerlerdendir.

Alsancak’a Nasıl Gidilir?

İzmir içerisinde yer alan ve İzmir’in en popüler semtlerinden biri tanesi olan Alsancak, Konak ilçesine bağlı bir mahalledir.

Alsancak’a ulaşım sağlayabilmek için İzmir merkezden Konak’a giden toplu taşıma araçlarına binebilirsiniz. Buradan kısa bir süre içerisinde Alsancak’a ulaşım sağlamanız mümkündür. Havayolu ile ulaşım sağlayanlar için İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Havaş araçlarına binerek kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış