familycouple
setuprateenter

Alaçatı Nerede, Nasıl Gidilir?

Alaçatı Nerede, Nasıl Gidilir?
Alaçatı Nerede, Nasıl Gidilir?

Alaçatı nerededir? Alaçatı’ya nasıl gidilir? Alaçatı hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Alaçatı ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Alaçatı’nın turistik açıdan önemi nedir? Alaçatı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Alaçatı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Alaçatı Nerededir?

Ülkemizin son yıllarında yıldızı parlayan Alaçatı, oldukça popüler bir yerdir. Yerli ve yabancı turist akınına uğrayan Alaçatı, aynı zamanda ünlülerin de sıkça tercih ettiği tatil yerlerinden bir tanesidir. Alaçatı içerisinde birbirinden güzel butik oteller ve restoranlar vardır. Bunun yanı sıra begonviller ile süslü taş duvarları ve muhteşem bir eğlence hayatı vardır.

Alaçatı aynı zamanda ünlü şarkıcıların sıkça konser verdiği yazlık bölgelerden bir tanesidir.

Alaçatı, İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı bir mahalledir. Yaz ve kış aylarında oldukça hareketli bir ortamı vardır. Son yıllarda ülkemizin eşsiz bir turizm merkezine dönüşmüştür. Alaçatı, eski bir Rum köyüdür. Bu döneme kadar varlığını sürdüren tarihi taş evleri bulunmaktadır. 2010 yılından itibaren Alaçatı içerisinde düzenlenen Alaçatı Ot Festivali vardır. Yaz aylarında tatile gideceğiniz zamanı festival zamanına denk getirerek tatilinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Arnavut kaldırımlı taş sokaklara sahip olduğu için buralarda daha rahat edebileceğiniz ayakkabılarınızı yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz.

Alaçatı’ya Nasıl Gidilir?

İzmir ili içerisinde yer alan Alaçatı, İzmir’in Çeşme ilçesinin bir mahallesidir. Buraya gidebilmek için öncelikle İzmir merkezden Çeşme’ye giden toplu taşıma araçlarını tercih edebilirsiniz. Özel aracınız ile gidecekseniz eğer İzmir Çeşme yolu üzerinden kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hava yolu ile gelenler için, Adnan Menderes Havalimanı’ndan Alaçatı’ya giden Havaş otobüslerini tercih edebilirsiniz.

İzmir Otogarı’ndan Alaçatı’ya gidebilmek için Çeşme Alaçatı yazılı toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış