familycouple
setuprateenter

Aile Tatil Yerleri Tavsiyeleri

Aile Tatil Yerleri Tavsiyeleri
Aile Tatil Yerleri Tavsiyeleri

Eşiniz, çocuklarınız veya kalabalık bir aile ile yapacağınız tatil planınız oldukça önemlidir. Kalabalık bir şekilde yapacağınız yaz tatillerinizde herhangi bir problem yaşamak istemezsiniz. Bu nedenle planlamanızı önceden en iyi şekilde yapmış olmanızda fayda vardır. Aileniz ile birlikte mükemmel ve unutulmayacak anılar ile dolu bir tatil yapmak herkesin hayalidir. Yapacağınız eşsiz ve mükemmel bir tatilde istediğiniz her şeyin elinizin altında olmasını ve dilediğiniz hareket etmenizi isterseniz.

Son zamanların en çok tercih edilen kiralık villa tatilleri aileleri mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Aileniz ile birlikte bir otel tatili yaptığınızı düşünün. O kalabalık ve yoğunluk içerisinde çocuklarınızın kaybolmasından veya anlık gözden kaçırdığınız takdirde suda boğulmasından korkarsınız. Bu nedenle yaz tatilinizi istediğiniz ve dilediğiniz gibi geçiremezsiniz. Çocuklarınız ve aileniz ile birlikte güvende bir tatil yapmanın en iyi şekli kiralık villa tatilidir.

Kiralayacağınız villanızda evinizdeki konforu rahatlıkla hissedebilirsiniz. Ayrıca çocuklu aileler için özel olarak tasarlanan villa seçeneklerimiz de mevcuttur. Çocuklu aileler için özel olarak tasarlanan kiralık villalarda ebeveynler diledikleri gibi özgür bir şekilde hareket edebilir ve tatillerinin keyfini istedikleri gibi çıkarabilirler.

Yaz tatillerinin vazgeçilmez şehirleri arasında yer alan Antalya, ailelerin için en doğru seçeneklerden bir tanesidir. Antalya ayrıca Türkiye’nin tatil başkenti olarak bilinmektedir. Antalya’da yer alan kiralık tatil villalarında çocuklarınız ve eşiniz ile birlikte yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Küçük yaşlardaki çocuklara sahip olan aileler için özel olarak tasarlanan çocuk havuzlu villalarda hem ebeveynler hem de çocuklar tatilin keyfini çıkarabilir. Özellikle çocuklu ailelerin yaz tatillerinde stresten ve gürültüden uzak bir yerde tatil yapmak isterler. İstek ve arzularınız uygun bir şekilde tercih edeceğiniz doğa içinde yer alan kiralık villalarda ya da deniz kenarı veya deniz manzaralı kiralık villalarda yaz tatilinizi yapabilirsiniz.

Muhafazakar ailelere uygun olarak da tasarlanan villa seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Tatiliniz sırasında aileniz ile birlikte havuzun veya manzaranın keyfini çıkarırken çocuklarınız kiralık villa bahçesinde yer alan çocuk parkında veya oyun alanlarında güvenli bir şekilde oynayabilmektedir. Güvenli ve özgür bir şekilde rahat edeceğiniz kiralık villalarda tatil yapmanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Antalya’da yer alan Üzümlü, Bezirgan, Kalkan, Antalya Merkez, Yeşilköy, İslamlar, Çayköy, Bayındır, Çukurbağ, Patara, Sarıbelen ve Gökseki’deki kiralık villalarda aileniz ile birlikte güvenli ve eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz. Ayrıca aileniz ile birlikte son zamanların sıkça tercih edilen tatil yerlerinden biri olan Fethiye’yi de tercih edebilirsiniz.

Fethiye’nin meşhur Çalış plajında çocuklarınız ile birlikte denizin ve tertemiz kumsalın tadını çıkarabilirsiniz.  Durgun ve dalgasız bir deniz tercih ediyorsanız eğer Fethiye’nin her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan Ölüdeniz ‘de tatil yapabilirsiniz. Ölüdeniz ’de yer alan kiralık tatil villaları dilerseniz deniz manzaralı dilerseniz doğa içerisinde ki seçenekleri ile sizleri bekliyor.

Fethiye’de yer alan Kayaköy, aileniz ile birlikte tatil yapacağınız esiz güzellikteki yerlerden bir tanesidir. Ayrıca Akyaka ve Demre’de bu yerler arasında yer almaktadır. Tarihi güzellikler ve kalıntıları ile meşhur olan bu yerlerde tatilinizi yaparken aileniz ile birlikte çekineceğiniz fotoğraflar sayesinde tatilinizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış