familycouple
setuprateenter

Ağustos Ayında Balayına Nereye Gidilir?

Ağustos Ayında Balayına Nereye Gidilir?
Ağustos Ayında Balayına Nereye Gidilir?

Balayı tatiline çıkmadan önce planlamanızı en iyi şekilde yapmanız gerekmektedir. Aksi takdirde balayında yaşayacağınız ufak çaplı problemler tadınızı kaçırabilir. Balayına çıkmadan önce balayı planlamanızı bütçenize göre yapmalısınız. Ayrıca balayına giderken balayı tatilinize uygun bir valiz hazırlamanızı öneririz.

Ağustos ayında balayına çıkacak balayı çiftleri en çok Antalya ve çevresini tercih etmektedir. Antalya, ülkemizin güzide güzelliklerine sahip ve tarih açısından pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Kültürel ve tarih açısından oldukça zengin bir şehirdir.

Antalya’da yer alan özel olarak tasarlanan balayı villalarında yapacağınız balayı tatilinizde, ayrıca Antalya’nın antik kentlerini de ziyaret edebilirsiniz. Antalya, çeşitli antik kent ve müzelere ev sahipliği yapmaktadır.

Türkiye’nin en turistik bölgesi olan Antalya, yabancıların sıkça tercih ettiği tatil şehridir. Ağustos ayında yapacağınız tatilinizi Antalya’da değerlendirebilirsiniz. Antalya’da yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki ve Çukurbağ’daki balayı villalarında yapacağınız balayı tatilinizde eşiniz ile unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca Ağustos ayında tercih edeceğiniz bir diğer balayı tatili yeriniz olarak Fethiye’yi önerebiliriz. Fethiye Ağustos ayında gidilebilecek en doğru balayı tatil yeridir. Fethiye’de yer alan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy’deki balayı villalarında eşiniz ile tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Boğucu sıcaklardan bunalan balayı çiftlerinin Ağustos ayında gitmesi gereken en uygun balayı yerleri arasında Antalya ve Fethiye yer almaktadır. Günümüzde en çok tercih edilen balayı ve aile tatil yerlerinden birisi olan Antalya ve Fethiye, tarihi ve turistik yerleri açısından oldukça zengindir.

2006 yılının en güzel kumsalı seçilen Ölüdeniz balayı tatilin yerlerinizden birisi olabilir. Fethiye’nin en özel yerlerinden biri olan Ölüdeniz’de yer alan balayı villalarında yapacağınız balayı tatilinizde güneşlenmenin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Çam ormanları ile çevrili ve eşsiz doğa manzarası bulunan Ölüdeniz balayı tatiliniz için mükemmel bir seçim olabilir.

Fethiye merkezine yakın bir konumda bulunan Çalış Plajı’nda güzel bir balayı tatili yapabilirsiniz. Çalış Plajı’nın ayrıca akşam yürüyüş içinde uygun olması tatilinize ayrı bir keyif katacaktır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış