familycouple
setuprateenter

Yeni Evli Çiftlere Özel Lüks Kiralık Villalar

Yeni Evli Çiftlere Özel Lüks Kiralık Villalar
Yeni Evli Çiftlere Özel Lüks Kiralık Villalar

Yeni Evli Çiftlere Özel Lüks Kiralık Villalar

Yeni evli çiftlerin balayı tatilleri konusunda uyguladıkları en büyük yanlış, kendilerini bir otel odasına kapatmalarıdır. Çünkü oteller, yeni çiftlerin beraber zaman geçirebilecekleri alan bakımından fazlasıyla kısıtlıdır. Havuz, bahçe ve buna benzer alanların tamamı, otelde kalan tatilciler ile ortak olarak kullanılan alanlardır.

Bu bakımdan kiralık villalar, otellerin tam tersine balayı çiftleri için en ideal tatil mekanlarıdır. Bu sebeple hayatınızda yalnızca bir kez yaşayabileceğiniz balayı tatili için, balayı çiftlerine özel olarak dekore edilen kiralık villa olanağını kesinlikle yaşamalısınız.

Balayı Tatili için Kiralık Villalarda Bütün Talepleriniz Bir Arada

Balayı, yeni çiftler için yaşamlarında tadabilecekleri en özel zaman dilimidir. Bu sebeple her anının en minik ayrıntısına kadar planlanması gerekmektedir. Bu ayrıntılara, balayında konaklama için kalınacak mekan da dahildir. İlk bakışta oteller, balayı çiftlerinin konforu için tam tesisatlı mekanlar olarak görünebilir. Fakat çiftlerin balayından en büyük beklentisi yalnız kalabilmek ve birlikte zaman geçirebilmektir.

Otellerde bu taleplerini karşılayabilecekleri tek alan odalarıdır. Bu da çok para harcayarak özgür olamama anlamına gelmektedir. Kiralık villalar ise, daha önce de bahsettiğimiz üzere çiftlerin kendilerini evlerinde gibi hissedebilecekleri oldukça konforlu mekanlardır.

Bütün bu konforum yanında tamamen bakışlardan uzak bir balayı tatili için muhafazakar villalar da tercih edilebilir. Muhafazakar villaların havuzlarının etrafı çit ve ağaçlar ile kuşatılmıştır. Bunun sayesinde çiftler, havuzlarında zaman geçirirken yahut güneşlenirken gözetlenme hissi yaşamazlar. Ayrıca son dönemlerde kiralık villalarda jakuzi kullanımı da fazlasıyla yaygındır. Jakuzi, balayı çiftlerinin kaldıkları mekanlarda aradıkları en önemli detaylardan bir tanesidir.

Balayı villaları içerisinde hemen her çeşit elektronik alet ve mutfak eşyasının yer aldığı mutfak da bulunur. Mutfak sayesinde çiftler istedikleri zaman damaklarına uygun yemekler yapabilirler. Balayı villaları, kusursuz bir deneyim yaşamanız için hazırlanır. Bahçesinden yatak odasına kadar bütün yaşam alanları detaylı olarak temizlenir. Bu sayede hem sağlıklı hem de konforlu bir balayı tatili yaşayabilirsiniz.

Bütün bunların yanı sıra balayı tatili planlamasında çiftleri en çok düşündüren konu hangi bölgede tatil yaşayacağıdır. Şayet bu konuda karar veremediyseniz, Patara’nın balayı için en ideal yerlerden birisi olduğundan şüpheniz olmasın. Bu anlamda Patara kiralık villalarını tercih ederek siz de kusursuz bir balayı tatilli yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış