familycouple
setuprateenter

Tatile Çıkarken Yanınızda Mutlaka Olması Gereken 3 Şey

Tatile Çıkarken Yanınızda Mutlaka Olması Gereken 3 Şey
Tatile Çıkarken Yanınızda Mutlaka Olması Gereken 3 Şey

Tüm sene çalıştınız, uğraştınız. İşte o beklenen an geldi ve tatil için hazırsınız. Tüm işlemlerinizi yaptırdınız rezervasyonlar, biletle veya aracınızın bakımı. Büyük bir heyecanla tatilin tadını çıkarmak için can atıyorsunuz.

Günümüzün en trend tatillerinden olan kiralık villada tatil ihtiyacınız olan bir çok şeyi barındıran bir konaklama şeklidir. Fakat unutulmaması gereken nokta ise sizin kişisel ürünleriniz bu konaklama türlerinde de yer almıyor. Bunun için nede olsa ev gibi ortama gidiyorum diyerek önemli olan ihtiyaçlarınızı asla göz ardı etmeyin.

Peki gerçekten yola çıkmak için hazırmısınız? Bavulunuzu hazırlarken herşeyin özellikle işinize çok yarayacak eşyaları aldığınıza eminmisiniz? Tatile çıkarken yanınızda mutlaka olması gerekenler listesine birlikte tekrar göz atalım.

Çok Unutulan Kişisel Bakım Ürünleri

Tatile çıkanların sıklıkla unuttuğu malzemelerdendir. Özellikle sabah dişinizi fırçaladıktan sonra bavula yerleştiririm diye unutulan diş fırçaları gibi. Mutlaka olması gereken kişisel bakım ürünleri;

  • Diş Fırçası , Diş Macunu
  • İç Çamaşırı
  • Şampuan, duş jeli, saç kremi
  • Mini acil yardım çantası
  • Ter önleyici deodorant
  • Ped( tampon)
  • Traş bakım ürünleri

Kişisel bakım ürünleri mutlaka yanınızda olmalıdır. Bunların büyüklükleri tatilinizin süresine göre ayarlanmalıdır. Kısa süreli bir tatil planlıyorsanız eğer küçük boyuttaki ürünler bavulunuzda yer kaplamayacaktır.

Havuz ve Deniz Malzemelerini Unutmayın!

Tatilde asla unutulmaması gereken ürünlerden biri Güneş kremidir. Hangi tür tatil yaparsanız yapın güneşin zararlı etkilerinden korunmak için hem kendiniz hemde çocuğunuzu için uygun koruma faktörlü güneş kremlerinizi bavulunuza bırakın.

Bir diğer alınması gerekende güneşten korunmak için kullanılan şapkalardır. En az iki çift mayo, iki çift parmak arası terlik, saç bakım ürünü, nemlendirici krem ve başka havlu kullanamayanlardansanız plaj havlularınızı almayı unutmayın.

Çocukla Tatil Yapanların Bavullarında Olması Gerekenler

Çocuk yada bebekle tatil yapmak her zaman için biraz daha özen isteyen bir planlama olmaktadır. Bu durumda küçük çocuk ve bebekle tatil yapanların tatile çıkarken mutlaka yanlarına almaları gereken önemli malzemeler bulunur. Bunlar;

  • Bebek ve çocuğunuz için ilaçlar
  • Güneş koruyucu uygun faktörlü güneş kremi
  • Plaj havlusu ve ayakları sıcaktan etkilenmemesi için deniz ayakkabı veya terlik
  • Bebekler için mayo bezler
  • Bol bebek bezi, bebek maması ve bebeğiniz için özel olan her türlü ürün
  • Güneşten koruyucu şapka ve iki adet mayo
  • Oyuncakları ve kitapları
  • Bol bol kiyafet ve iç çamaşırı

Bebeğiniz veya çocuğunuz ile tatile çıkıyorsanız küçük sinek ve türlerinin ısırıklarından korunmak ve kaşıntısı azaltmak için hekiminizin önerdiği jel kremlerde mutlaka yanınıza almanız gerekenler arasında yer alıyor.

Özellikle villada tatil yapanlar bir çok konuda diğer konaklama türlerinde tatil yapanlara göre daha fazla şanslı olabiliyorlar. İl veya ilçe merkezlerine yakın olan bu kiralık villalar acil ihtiyaçlarınız için çok fazla zaman kaybetmeden alışveriş yapmanızı sağlamaktadır. Unutulmamalıdır ki villada tatil bile yapacak olsanız yukarıda yer alan listeyi mutlaka bavulunuzda bulundurmalısınız.

Ayrıca her yerde kart geçer gibi bir durumu aklınızdan çıkarın ve bir miktar nakit parayı mutlaka yanınıza alın. Değerli eşyalarınızı yanınıza almaktan kaçının. Şarj aletleri ve tatilde okuyacağınız bir adet kitabınızı da çantanıza koymayı ihmal etmeyin.

Tatile çıkarken yapılan en büyük hatalardan biri de bavullar dolusu kıyafet almaktadır. Tatil dönüşünde ise sadece 3 adet kıyafet giyilmiş olarak tatil sonlandırılır. Tatil için uygun birkaç parça kıyafet, ayakkabı, iç çamaşırı tatilde işinizi görecektir.

Seyehatinizi uçakla yapacaksanız eğer seyahat bilgilerinin yer aldığı evrakları mutlaka yanınıza almalısınız. Bunun yanı sıra kimlik, pasaport ve ehliyet gibi önemli kartlarınızı da almayı asla unutmayın.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış