familycouple
setuprateenter

Tatil Keyfinin Doruk Noktası

Tatil Keyfinin Doruk Noktası
Tatil Keyfinin Doruk Noktası

Tatil Keyfinin Doruk Noktası

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte turizm sektörünün canlanacağı zamanlara sayılı günler kalmıştır. İnsanlarımızın yoğun talep gösterdiği Akdeniz bölgesinin tatil keyfi için ayrı bir konumu ve değeri bulunmaktadır. Her kitleye ve bütçeye hitap eden tatil olanakları ile Akdeniz bölgesinde yer alan firmalar birbiriyle konuklarına en iyi hizmeti sağlamak için yarış halindeler.

Akdeniz bölgesinde tatil denildiğinde insanların aklına tatil evleri, pansiyonlar, oteller, kiralık apart daire gelmektedir. Ancak Villa durağı ile bu kavramı değiştiriyor ve siz değerli misafirlerimize bambaşka bir tatil olanağı sunuyoruz. Ailenizle birlikte kendi yaşam alanınızda, kendi değer yargılarınız içinde yaşayacağınız muhteşem bir tatile sizin de hakkınız var.

Kadrosuyla saygılı, yaşadığınız değerlere önem veren firmamız villa durağı, sizlere bambaşka duyguları ve heyecanları yaşatacaktır. Kiralık villa, muhafazakar villa ve diğer tatil villaları hizmetlerinde lider durumda bulunan Villa durağı profesyonel ve uluslararası turizm sektöründe en fazla seçim yapılan firmalardan birisi olmuştur. Son dönemlerde halkımızın dini eğilimlerinin yükselmesi ile kiralık muhafazakar villa tatil talepleri de büyük ölçüde yükselmiştir.

Muhafazakar Villa Avantajları

Sunduğumuz hizmet politikası aslında bambaşka bir tatil konseptinin kapılarını aralamaktadır. Tatil sektörüne değişik bir soluk getirerek misafirlerimizin istek ve arzularını yerine getiriyoruz. Muhafazakar villa kurgusunda yapmış olduğumuz değişikliklerle siz değerli konuklarımızın taleplerini en güzel biçimde karşılıyoruz. Çünkü bizler, sizlerin içinden birileri olduğumuz için, nasıl bir atmosferde mutlu olacağınızı çok iyi biliyoruz.

Kiralık villa alternatiflerinde sunmuş olduğumuz hizmet, yılların sağladığı deneyimle sizlere aktarılmaktadır. Yoğun geçen bir senenin stresini atacağınız kısacık tatiliniz de değer görmek bütün konuklarımızın en doğal hakkı. Bizler de sizin kısacık tatilinizde hafızalara kazınacak anılar yaşatmak için iddialıyız.

Bütün bir yıl süresince düşlerini kurduğunuz tatildeki her şeyi ailenizle ve sevdiklerinizle beraber baş başa yaşamanız için gerekli ortamı sunmak bizlerin görevimizdir. Yaşadığınız her saniyeden keyif almanız için kaliteli ve alanında uzman kadromuzla sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız. Villaduragi.com.tr sunduğu hizmetle sizleri tatil keyfinin doruklarına ulaştıracak.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış