familycouple
setuprateenter

Muhafazakar Villa Tatili

Muhafazakar Villa Tatili
Muhafazakar Villa Tatili

Ülkemizde son dönemlerde yükselen muhafazakâr duyarlılıklar, tatil planlamaları sırasında da muhafazakâr tatil alternatifleri sağlayan firmaların yükümlülüklerini yükseltmeye başlamıştır. Güzel ülkemizde muhafazakâr tatil olanakları sunma alanında zirvede olan Villa durağı, iddiamızın ispatı olarak, muhafazakâr kiralık villa kavramında muhteşem bir algı oluşturmuş bulunuyoruz. Villa durağı olarak siz değerli tatil severlere Antalya, Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Patara, Sarı Belen, Kaş, Fethiye, Çalış ve Ölüdeniz mevkilerinde Muhafazakar Villa alternatifleri ve cazip fiyat garantisi ile sunulmaktadır.

Villa Durağı olarak yalnızca muhafazakar aileler için değil her çeşit konseptte tatilini yaşamak isteyen tatil severlere özel villa alternatifimiz yer almaktadır.

Villa çeşitlerimiz, lüks villalar, muhafazakâr villalar, balayı villaları, denize yakın villalar, deniz manzaralı villalar, kiralık apartlar ve havuzu ısıtmalı villalar olarak hizmet vermekteyiz.

Muhafazakar Villa

Bizler siz tatilcilere hizmetin zirvesini yaşatmak için sizin istekleriniz doğrultusunda tasarladığımız muhafazakar villalar ile 24 saat hizmete devam ediyoruz. Korunaklı özelliklere sahip kiralık muhafazakar villa ayrıcalıkları ile siz değerli muhafazakâr ailelerimize özel olarak hizmet vermekteyiz. Sadece sizin ve aile bireylerinizin beraber kullanabileceği muhafazakar havuzlu villa keyfi, size özel kısımlarda güneşlenme, hatta balkonda bile sadece size ve sevdiklerinize ait olan alanların oluşturulduğu çok özel alanlarda tatil fırsatı sunmaktayız.

Villanızı ister deniz manzaralı, isterseniz doğa manzaralı olarak seçebilir ve kendinizi özel hissedeceğiniz villa keyfini sevdiklerinizle doya doya yaşayabilirsiniz.

Geçmiş senelerin verdiği tecrübe, kurumsal ve profesyonel hizmetlerimiz neticesinde, müşteri memnuniyetini hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda gerekenleri yapan bir kadro yapısına sahip firmayız. Bütün kadromuz, siz misafirlerimize hizmet etmek ve tatilde istenmeyecek sürprizlerle karşı karşıya gelmemeniz için tüm ayrıntıları tek tek kurgulamışlardır.

Villa durağı ilk günden başlayarak siz değerli misafirlerimize hafızalarda iz bırakacak bir tatil vaat etmektedir. İsterseniz İslami bir inanışa sahip olun, isterseniz yalnızca sakin bir noktada muhteşem bir tatil geçirmek arzusunda olun, Villa durağı size uygun tatil imkanlarını size sunacak ve tadına doyamayacağınız bir tatil sürecini yaşamanızı sağlayacaktır. Kelimelerin yetersiz kaldığı bir tatil için tüm misafirlerimizi eşsiz tesislerimize bekliyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış