familycouple
setuprateenter
Kiralık Yazlıklar
Kiralık Yazlıklar

Yazlık villa seçenekleri her ailenin rağbet gösterdiği mekanlar haline gelmiştir. Bu yüzden kiralık yazlıklarkonusunda yapacağınız araştırmalar için öncelikle sitemimizden villalarımızı incelemeniz gerekiyor. Her villanın içeriğinde yer alan seçenekler, sunulan hizmetler ve fiyatlarını inceledikten sonra online rezervasyon yapabilirsiniz. Aradığınız huzuru ve rahatı sizlere sunarken daima lüks tasarlanan villalarda günlük, haftalık veya aylık olarak konaklayabilirsiniz.

Günümüzdeki stresli iş yaşamı, yorgunluk ve buna benzer tüm süreçler için yaz tatilinin önemi her zaman ayrıdır. Bununla birlikte tatile çıkmadan önce birçok kişi otel veya apart tarzı konaklama seçeneklerini incelemektedir. Oysa bu tür mekanlarda da ciddi bir yoğunluk oluşmakta ve tatilden alacağınız keyif, başlamadan sonlanacaktır. O halde Antalya yazlık kiralamahizmeti alarak sadece size ve ailenize özel seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Bu villalarda tamamen huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanırken aynı zamanda korunaklı bir alanda dilediğiniz şekilde hareket etmenin mutluluğunu da yaşayacaksınız.

Antalya Kiralık Yazlık Seçenekleri

Kiralık yazlıklar artık yerli turistler kadar yabancı turistler tarafından da tercih edilmeye başlanmıştır. Elbette tatil sürecinin daha özel ve huzurlu geçmesini isteyen aileler ya da balayı çiftleri artık Antalya’daki kiralık yazlık seçeneklerinden birini seçerek anında rezervasyon yapabilmektedir. Antalya’nın en güzel bölgelerinde konumlandırılan kiralık yazlıkların günlük, aylık veya haftalık olarak kiralanabiliyor olması da en güzel avantajlarındandır.

Aileler için tüm detayların düşünüldüğü bu yazlıklarda bahçe, teras ve balkon seçenekleri de yer almaktadır. İslamlar, Kalkan, Üzümlü ve Kaş gibi bölgelerde kiralık yazlıkseçenekleri arasından dilediğiniz seçerken ayrıca özel bir deneyim yaşamaya başlayabilirsiniz. Üstelik bu mekanlarda tatil süresince pek çok aktiviteden de yararlanabilirsiniz. Muhafazakar ailelerin yanı sıra balayı çiftlerinin de ilk tercihleri arasında olan kiralık yazlıklar lüks ve konforlu bir şekilde dizayn edilmiştir.

Antalya yazlık kiralamak isteyenler genelde deniz manzaralı yazlıkları tercih etmektedir. Yaz dönemlerinde daima yoğun olan Antalya bölgesi, Akdeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde unutulmaz bir tatil sunmaktadır. Ayrıca yazlıkta yer alan birden fazla oda sayesinde kalabalık aileler de düşünülmüştür. Her zaman korunaklı, otel yoğunluğundan uzak ve özel havuzuyla karşınıza çıkan bu yazlıkları, erken rezervasyon ile uygun fiyattan kiralayabilirsiniz.

Kiralayacağınız yazlıklarda ihtiyacınız olan tüm ekipmanlar da sizlerle paylaşılmaktadır. Mutfak ekipmanlarıyla beraber tost makinesi, kahve makinesi, su ısıtıcısı, fırın, çatal kaşık takımları, tencere ve tava takımları, yemek masası ve sandalyeler ile buzdolabı gibi tüm ayrıntılar, misafirlerimiz için hazırlanmaktadır. Ek olarak geniş salon ve yatak odası detaylarının yanı sıra WİFİ bağlantısı, TV, uydu alıcısı gibi detaylar da yazlıklarda yer alan diğer ekipmanlar arasındadır. Bahçede ise havuz, şezlonglar, şemsiyeler, mangal takımları ve bahçe araç gereçleri bulunmaktadır. Yani boş vakitlerinizde farklı aktiviteler yaparak da güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Antalya kiralık yazlıklaraslında çok daha farklı özelliklerle donatılmıştır. Her şeyden önce korunaklı olan bu yazlıkların dışardan görüntülenmesi mümkün değildir. Yani çiftler dilediği şekilde vakit geçirebilir. Gerek yazlık için inşa edilen çevre duvarları gerekse kapı ve bahçe girişinde yer alan kameralar sayesinde misafirlerimizin güvenliği sağlanmaktadır. Sonuç olarak özel yazlık havuzunuzda vakit geçirirken şezlongda da rahatça güneşlenme imkanına sahipsiniz.

Deniz Manzaralı Kiralık Yazlıklar

Antalya’daki kiralık yazlıkların tümü deniz manzaralı olmayabilir. Ancak bizler bu konuda misafirlerimizin taleplerini değerlendirdiğimiz için bütün villalarımızı deniz manzaralı olarak sunmaya devam ediyoruz. Kendi yemeklerinizi yaparak deniz manzarasında yiyebileceğiniz bir balkonun yanı sıra dinlenebileceğiniz jakuzi ve sauna da bu mekanlarda sizler için tasarlanmıştır. O halde tatil planlarınız için kişisel eşyalarınız dışında herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymadan deniz manzaralı kiralık yazlıkhizmetlerimizden hemen yararlanabilirsiniz.

Yazlıklarımızda kalabalık aileleri düşünerek birden fazla oda tasarlanmıştır. Ayrıca çocuklu aileler için çocuk odaları ve çocuk havuzu da yer almaktadır. Eğlence mekanlarına yakın olarak konumlandırılan kiralık yazlıklarımız, gün içinde de çevreyi keşfedebilmeniz adına her bölgeye yakındır.

Muhafazakar Aileler için Kiralık Yazlıklar

Tamamen korunaklı olan villalarımız artık muhafazakar ailelerimiz tarafından da tercih edilmektedir. Herhangi bir şekilde rahatsız edilmeden bu huzurlu ortamda dinlenmek isteyen aileler rahatlıkla rezervasyon yapabilmektedir. Ayrıca bu süreçte yazlıktaki tüm ekipmanlar hakkında da bilgi alabilirsiniz. Ancak belirttiğimiz üzere ihtiyacınız olan her eşya en lüks özelliklerle donatılarak siz değerli ailelere sunulmaktadır. Muhafazakar ailelerimiz korunaklı havuzlu villalarda güvenli bir şekilde vakit geçirebilir. Yazlıkların balkon ve terasları da yine görüntülenemeyecek şekilde inşa edilmiştir.

Şimdiden tatil planı yapmayan başlayan aileler artık yazlıkların deniz manzarası olmasını istemektedir. Antalya otellerinin tamamında böyle bir durum söz konusu olmadığı için daha ekonomik bir seçenek olan muhafazakar yazlık kiralamahizmetini almanız yeterlidir. Fiyatları incelerken lüks otellerle karşılaştırabilir ve ciddi bir fiyat farkının olduğunu da anlayabilirsiniz. Ailenizle özel ve unutmayacağınız bir tatil deneyimi için kiralık yazlıkları dilediğiniz gün sayısı kadar konaklamak adına rezerve edebilirsiniz.

Yazlıklarımız, gün içerisinde ihtiyaç duyulabilecek diğer hizmetler için ulaşıma uygundur. Yani banka ATM’leri, eczane ve buna benzer ihtiyaçlarınızı karşılamak için yürüme mesafesinde inşa edilmiştir. Özel aracıyla gelmek isteyenler için de yazlık otoparkı kullanılabilmektedir.

Balayı Çiftlerine Özel Kiralık Yazlıklar

Balayı çiftleri en güzel dönemlerinde baş başa kalmak ister. Bu dönemi Antalya kiralık yazlıkhizmeti alarak daha güzel bir hale getirmek isteyen çiftlerimiz deniz ve doğa manzaralı mekanları tercih edebilir. İstediğiniz her hizmetin yer aldığı yazlıklarımızda özel havuzlu seçeneklerin bulunduğu da unutulmamalıdır. Yine balayı çiftlerine özel sürprizlerin de yer aldığı yazlıklarımızda mahremiyete maksimum önem verilmektedir. Geniş odaları, yatak odası, dinlenme odası, sauna ve jakuzi gibi seçenekler, bu yazlıkların en önemli detayları arasındadır. O halde balayı çiftlerinin unutamayacakları bir tatil serüvenine çıkması için bizimle iletişime geçmesi yeterli olacaktır.

Kiralık Yazlıkların Özellikleri Nelerdir?

Ülkemizin tatil cenneti sayılan Antalya’da kiralık yazlıkların en çok sevilen özelliği, korunaklı ve aileye özel olmasıdır. Bununla birlikte firmamız müşterilerimiz için daima memnuniyet odaklı hizmetler sunarak kiralık yazlıkları muhteşem detaylarla hazırlamıştır. Otel kargaşasından kurtulmak ve daha sakin bir tatil süreci geçirmek isteyen aileler önce yazlık seçeneklerini incelemelidir. Sizler için paylaştığımız yüzlerce yazlık seçeneği arasından dilediğinizi seçtikten sonra hemen rezervasyon yapabilirsiniz. Yaz aylarına yaklaşıldığında tam kapasite olarak çalışan firmamız, erken rezervasyon sürecinde uygun seçenekler sunmaya devam etmektedir.

Antalya kiralık yazlıklar denize yakındır. Bununla beraber lüks tatili sevenler için bulunmaz bir fırsattır. Daima modern eşyaları kullanabileceğiniz bu ortamlarda özel havuzdan faydalanabilirsiniz. Üstelik ısınma giderleri, elektrik ya da su gibi giderler, firmamız tarafından karşılandığı için herhangi bir sorun yaşamadan konaklamaya başlayabilirsiniz.

Yazlıklarımızda temizlik konusuna da ekstra önem verilmektedir. Profesyonel çalışanlarımız sizler yazlığa gelmeden detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirmektedir. Güler yüzlü bir şekilde karşılanan misafirlerimiz kiralık yazlıklarsayesinde deniz manzaralı, korunaklı, mutlu ve stressiz bir tatil sürecine başlamış olacaktır. Paylaştığımız bu bilgiler dışında merak ettiğiniz tüm sorular için bizi arayabilir ya da sitemiz üzerinden iletişime geçerek anında rezervasyon yaptırabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış