familycouple
setuprateenter

Kalkan’a Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Kalkan’a Ulaşım Nasıl Sağlanır?
Kalkan’a Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Kaş Kalkan Beldemize kara yoluyla gelmeyi tercih eden tatil severler için ülkemizin hemen hemen tüm şehirden direkt tarifeli otobüs seferleri yer almaktadır. İstanbul-Kalkan arası yaklaşık olarak 930 km’dir, Otobüs seferleri ile Kalkan- İstanbul arası yaklaşık 15 saat sürmektedir. Özel araçla gelmek isteyen tatil severler için vereceğiniz molalara bağlı olarak 12 saatte İstanbul'dan Kaş ve oradan Kalkan'a ulaşılabilir ve Kalkan kiralık villa imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Kalkan'a Fethiye üstünden aktarma yapılarak da gidilebilir. Kalkan- Fethiye arası minibüs seferleri bulunmaktadır ve çok sık zaman aralıkları ile. İstanbul-Fethiye ortalama 850 km, Fethiye Kalkan arası mesafe ise 90 km civarlarındadır. Antalya Kalkan arası ise ortalama olarak 220 km’dir.

Kalkan'a en yakın havalimanı Dalaman Havalimanıdır. Dalaman Havalimanı ile Kalkan beldesinin arası mesafe 120 km’dir. Antalya Havalimanı Kalkan arası mesafe ise 220 km’dir.

Dalaman ve Antalya Havalimanına gelen konuklar için araç kiralama ve yolcu transferi hizmetleri bulunmaktadır. Antalya havalimanına iniş yapanlardansanız uzun bir sahil şeridi yolculuğu ile ilçeye keyifle ulaşabilirsiniz. Hava alanından Kalkan’a erişim için taksi veya havalimanı servis araçları tercih edilebilir. Servis araçlarının ulaştığı son noktadan sonra yolunuza taksi ile devam etmenizde mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış