familycouple
setuprateenter
Kalkan
Kalkan

Dünya’ya adını duyurmuş Kaputaş plajı, Patara kum tepeleri, körpe henüz keşfedilmemiş koyları, canlı plajları, doğal doğası ve daha nice güzellikleri ile kalkan kiralık villa da siz değerli tatilcilerini bekliyor.

Kalkan semti, Antalya’nın Kaş’a bağlı en fazla misafir ağırlayan beldesidir. Kalkan’da turlayacağınız birçok plaj, doğal güzellik ve katılacağınız birçok aktivite yer almaktadır. Dört mevsimde kalkan kiralık villalarında tatil keyfini sürerken birbirinden muhteşem güzellikleri kendi yerinde görme şansını yakalarsınız. Sıcak yaz aylarında, deniz, kum güneş üçlüsüyle buluşmanın hazzını, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte yaşayabilirsiniz. Mavi rengin tonlarıyla Kaputaş ’ta sulara dalabilir, gününüzü Patara’da güneşin batışını izleyerek tamamlayabilirsiniz.

Kalkan’da villa kiralama planlayacağınız tatil için çok güzel olacaktır, böylelikle kalabalık alanlardan ziyade evinizin rahatlığında tatil sürebileceksiniz. Her mevsimde milyonlarca konuğa ev sahipliği yapan Kalkan’ın sokaklarını adımlarken begonviller ile buluşacaksınız, aynı anda berrak sularında Caretta Carettalar'ı görme imkanını elde edeceksiniz.

Ülkemizin en fazla tercih edilen tatil beldesi Kalkan'da dalış, rafting, yamaç paraşütü, trekking gibi birbirinden farklı coşkulu aktiviteye katılabilirsiniz. Kısacası, tatil için en unutulmaz ve sınırsız anları Kalkan’da yaşayabilirsiniz. İlk bahar aylarındaki sakinliğiyle ve yaz ayındaki canlılığıyla tüm duyguları tadabilirsiniz. Kurulmuş hamaklarda dinlenirken stresini boşaltacak, rafting yaparken ise coşacaksınız. Tatilinizin tatil gibi geçmesi ve daha fazlası için Kalkan’ı kesinlikle tatil planınıza eklemelisiniz.

Kalkan’ın Tarihi

Kalkan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bulunmaktadır, buna rağmen burada yaşamış olan bütün medeniyetler birbirlerinin eserlerini en iyi şekilde muhafaza etmiştir. Bu sayede, Kalkan’da her döneme ait birçok kalıntı günümüze kadar gelebilmiştir.

Antik semtler konusunda gezilecek birçok alana sahip olan Kalkan’da tarih sevenlerin hoş duygular hissedeceğine kuşkunuz olmasın. Kalkan’da kiralık villa tatili yaparken, özgür bir şekilde davranabilir ve bu antik şehri ince detaylarına kadar keşfedebilirsiniz. Kalkan’ın en belirgin özelliklerinden bir tanesi, yılın neredeyse bütün günleri güneş ışığı alıyor olmasıdır. Uzun bir güneş süresine ev sahipliği yapması sayesinde, sık ormanların uzandığı belde, doğal güzellikler bakımından eşsiz. Tercih ettiğiniz Kalkan villalarından tatil yaparken, oksijeni ve doğada yer alan canlıların cıvıltısını her hücrenizde hissederek benzersiz günler yaşayacaksınız.

Kalkan’a Hangi Mevsimde Tatile Gitmeli?

Antalya Kalkan’da kiralık villa tatili yapmak için en iyi mevsim sıcak yaz aylarıdır. Güneşten ve denizden tam olarak faydalanmak için özellikle yaz aylarını tercih etmelisiniz. Kiralık villanızın bahçesinde güneşin tadına vardıktan sonra, denize veya havuza kendinizi bırakarak mutlu günler geçirebilirsiniz. Kalkan sıcak yaz aylarının haricinde, dört mevsimde benzersiz bir görüntüye sahip. Baharda oldukça farklı çiçeklerin sizi bekleyeceği, kış aylarında ise yağmur altında, şömine başında sıcacık günler yaşayabileceğiniz Kalkan villaları, arzuladığınız tatili size sağlayacak.

Kalkan’da Yapabileceğiniz Aktiviteler

Kalkan, bütün tatilcilere cevap verebilecek nitelikte bir belde. Aktivite çeşitliliği sayesinde hiç sıkılmadan günler geçireceğiniz bölge, isterseniz gece hayatı isterseniz sakinlik ve dinginlik isteyin, bütün imkanları sunmak için hazır.

Gündüz saatlerinde tekne turları, doğa yürüyüşleri ve birçok adette aktiviteye olanak veren Kalkan, akşam saatlerinde sakinleşiyor. Bazı noktalarda yoğunlaşan gece aktiveleri, sabaha kadar eğlence yaparken, semtin geneli, canlı müzikli kafe ve barlara ev sahipliği yapıyor.

Kalkan’da yemek ve içme seçenekleri de de bir hayli fazla. Farklı restoran kültürlerini rbulacağınız bölgede, yerli yemekleri yiyebilir veya deniz ürünleri tatlarında ufkunuzu genişleterek farklı tatlar tadabilirsiniz. Kalkan’da tatil yaparken balık yemeden dönmemenizi öneririz. Bölge koylarında tutulan taze balıkları tatmanız en doğru hamle olacaktır.

Kalkan Tarihi Mekanlar

Tarihe hayransanız, Kalkan’da kiralık villa tatili size i en uygun seçenektir. Asırlar öncesinden gelen güzellikler arasında, beldenin tarihini doya doya alabilirisiniz. Medeniyetlere uzun süre ev sahipliği yapmış olan bu alanda özellikle antik şehirler çok sayıda bulunmakta. Farklı bir uygarlığın eseri olan bu antik şehir, aynı anda çok değerli heykelleri ve sütunları bulunduruyor.

Kalkanın en ünlü ve görülmesi gereken antik kentleri , Xanthos Antik Kenti,Patara Antik Kenti,Letoon Antik Kenti,Tlos Antik Kenti’dir.

Özgürlüğe olan tutkusu ile bilinen Xanthos halkına ait hikayeleri dinlemek, onların yaşam sürdüğü bu kentin kalıntılarında adım atmak, Kalkan tatilinizi farklı bir deneyim haline çevirecektir.

Kalkan Plajları

Kalkan, Akdeniz’in en güzel koylarından birinde yer aldığı gibi, aynı anda dünyaca ünlü plajları ile tatilcilerin dikkatini topluyor.

Kaputaş Plajı, Kalkan’ın en ünlü plajlarından birisidir, Kaş ve Kalkan arasında bir yerde bulunmaktadır. Özellikle kum sahili ve dağların arasında bulunuyor olması sayesinde ilgi çeken bu plaj fazlasıyla temiz.

Türkiye’nin en fazla ziyaretçi ağırlayan plajlarından biri olmasına rağmen Kaputaş’ta ne zaman tatil yaparsanız sakinlik sizi karşılayacak. Öğleden sonra gitmeniz durumunda, gün batımını Akdeniz’in sunduğu eşsiz tabloya şahit olacaksınız.

Patara Plajı, antik kalıntılar içerisinde, tarihi ve doğayı bütünüyle hissederek bir tatil yapmak istiyorsanız, Kalkan’da villa kiralamak yaptığınız en doğru hamle olacaktır. Dünyaca meşhur Patara Plajı, isteğinize göre, villanıza çok yakın bir alanda olabilir, isterseniz güne bu manzara ile çıkabilirsiniz.

Tamamı kumlarla kaplı, oldukça uzun bir plaja sahip Patara, dünyanın her kesiminden turist alıyor. Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok özel anlar yakalayabileceğiniz bu plaj, gün sonlanırken muazzam bir hal dönüyor. Batıya doğru konumlanmış olmasından dolayı, Akdeniz’in sonsuz maviliğinin, bembeyaz kumlarla bütünleştiği ve kartpostallardan çıkmışcasına muhteşem bir atmosferi sunan Patara Plajı, Kalkan’da en sevdiğiniz yerlerden birisi olmak için aday.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış