familycouple
setuprateenter

Günlük Kiralık Muhafazakar Villalar

Günlük Kiralık Muhafazakar Villalar
Günlük Kiralık Muhafazakar Villalar

Günlük Kiralık Muhafazakar Villalar

Muhafazakar aileler için özel olarak hazırlanan günlük kiralık villalarımızın tamamı korunaklıdır. Tüm gözlerden uzak bir şekilde tatil yapabileceğiniz günlük kiralık muhafazakar villalarayrıca haftalık ya da aylık olarak da rezervasyon sürecine dahil edilmektedir. Otel konaklamasına alternatif olarak tercih edebileceğiniz bu villaların havuzları ve bahçesi, dışardan görüntülenemez. Bu sayede dilediğiniz kadar ve özgürce villa tatili yapabilirsiniz.

Muhafazakar villa kiralama hizmeti sunarken aileler için sınırsız ekipman desteği de sunmaktayız. Yani villalarımızda yer alan kaliteli ekipmanların yanı sıra lüks mobilyalar ile konforlu bir tatil sürecine başlayabilirsiniz. Günümüzde tesettürlü bayanların rahatlıkla konaklayabileceği bu villaların her zaman uygun fiyatlarla sunulduğunu da unutmayın.

Antalya Günlük Muhafazakar Villa Kiralama

Antalya’nın en güzel bölgelerinde denize karşı konumlandırılan günlük kiralık muhafazakar villalar, doğayla iç içe bir tatil yapma şansı da sunmaktadır. Bu sayede gün ışığından dilediğiniz gibi yararlanırken, yeni günü balkonda ya da terasta karşılayabilirsiniz. Aynı şekilde muhteşem bir gün batımı manzarası için de villalarımızda korunaklı teraslar bulunmaktadır.

Günlük villa kiralamak isteyenler her zaman kalabalıktan uzak bir bölgede tatil yapmak ister. Bu durumda ülkemizin tatil cenneti olan Antalya’ya gelerek villa kiralayabilirsiniz. Dilerseniz online rezervasyon yaparak daha uygun fiyatlarla bu hizmeti alabilirsiniz. Otellerden çok daha konforlu ve tamamen huzur dolu olan bu mekanlar, ailenize özel bir şekilde hazırlanmıştır. Muhafazakar aileler çocuklarıyla birlikte İslami kiralık villalarımızda dilediği şekilde hareket edebilir.

Antalya’da villa kiralama hizmeti sunarken hem konfor hem de oda sayısı bakımından her zaman lüks seçeneklerle karşılaşmanızı sağlıyoruz. Muhafazakar villalarımız aynı zamanda balayı villaları olarak da bilinmektedir. Çünkü dışardan gözetlenemeyen yapısı, açık ve kapalı havuzu ile korunaklı bahçesi, çiftlerin özel anlar yaşaması için tasarlanmıştır. Yine bu konuda kalabalık aileler için de günlük villa kiralamanın her zaman mantıklı olduğunu söylemekte yarar var.

Günlük kiralık muhafazakar villalar, dilediğiniz gün ve saatte sizler için en özel konaklama mekanıdır. Villalarımız ekonomik olmakla birlikte ihtiyacınız olan tüm detaylara sahiptir. Mutfak ekipmanlarıyla beraber TV, uydu alıcısı, klima ve lüks mobilyalar ile istediğiniz kadar konaklamaya başlayabilirsiniz. Elbette aileler kendi yemeklerini pişirmek için mutfakta hazır olan malzemelerden de yararlanabilmektedir. Son olarak Antalya günlük kiralık villalarımız, plajlara çok yakındır. İsteyen herkes rahatlıkla plajda vakit geçirirken, doğa yürüyüşüne de çıkabilir.

Günlük Kiralık Muhafazakar Villalarda Sunulan Hizmetler

Antalya’da villa tatili yapmak isteyenler birtakım özel hizmetlerden de yararlanabilir. Araç kiralama, bebek yatağı, özel güvenlik, bakıcı ya da aşçı gibi seçenekleri de bünyemizde barındırırken yapmanız gereken tek şey, bütçenize uygun villayı seçerek rezervasyon işlemlerini tamamlamaktır. Standart olarak korunaklı olan villalarımızda giriş yapmanız için bekleyen görevlilerimiz de yer almaktadır. Talep eden muhafazakar aileler, günlük yemek ya da kahvaltı hizmeti de alabilir. Çocuklu aileler de çocuk bakıcıları sayesinde daha rahat ve sessiz bir tatil sürecinden faydalanabilir.

Her geçen gün, villa tatilinin rağbet gördüğü anlaşılmaktadır. Çünkü günlük kiralık muhafazakar villalaroteller gibi yoğun değildir. Tamamen sessiz alanlarda inşa edilen villalarımız, denize yakındır. Eğlence mekanlarına da oldukça yakın olan bu mekanlar alışveriş yapabileceğiniz marketlere de ideal konumdadır.

Günlük Villa Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Villa tatil konsepti her zaman lüks ve konforlu bir tatil seçeneği sunar. Bununla birlikte günlük villalarda misafirlerinizi de ağırlayabilirsiniz. Elbette yeni evlenen muhafazakar aileler de villa kiralayarak özel anlar yaşayabilir. Son olarak günlük kiralık evlerin bütçenize her zaman uygun olduğu unutulmamalıdır.

Antalya günlük villa kiralama hizmeti alanlar sadece yaz aylarında değil, kış aylarında da aynı seçeneklerle karşılaşmaktadır. Isıtmalı havuz sistemlerinin yer aldığı günlük kiralık muhafazakar villalarayrıca salon, mutfak, yatak odası ve çocuk odasında da özel ısıtma sistemleri barındırmaktadır. Bu sayede yılın dört mevsiminde aynı kalitede lüks bir tatil yapmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Büyük kapasiteli ve geniş olan villalarımız merkeze yakındır. Ayrıca ihtiyaç duyulan tüm donanımlara sahiptir. O halde günlük villalarımızda yararlanacağınız hizmetler şu şekilde sıralanacaktır;

  • Deniz manzarası
  • Tripleks döşeme
  • Full eşyalı yaşam alanı
  • Jakuzi
  • Sauna
  • İnternet bağlantısı
  • Otopark
  • Isıtmalı havuz
  • Doğa manzarası
  • Özel bahçe

Villa kiralamayı düşünenler mutfak ekipmanlarını da merak etmektedir. Bu ekipmanlar;

  • Masa ve sandalyeler
  • Çatal – kaşık takımları
  • Bardak ve tabaklar
  • Tost makinesi
  • Su ısıtıcısı
  • Kahve makinesi
  • Tencere – tava takımları
  • Mikrodalga fırın
  • 4’lü ocak seti
  • Bulaşık makinesi
  • Buzdolabı
  • Ekmek kızartma makinesi
  • Yemek masası olarak sıralanmaktadır.

Görüldüğü üzere günlük kiralık muhafazakar villalardaima misafirlerimizin huzurlu ve güzel bir tatil yapabilmesi adına hizmet vermektedir. İhtiyacınız olan her ekipmanı bulabileceğinizi villalarımızda haftalık ve aylık konaklamalar da mevcuttur. Yerli ve yabancı turistlerin özellikle yaz aylarında tercih ettiği bu mekanlarda TV ve DVD seçenekleri de yer almaktadır. Haliyle boş vakitlerinizi istediğiniz şekilde değerlendirebilmeniz için her imkan tanınmıştır.

Balayı Programı için Günlük Kiralık Villalar

Balayı çiftleri Antalya’nın en güzel deniz manzarasında dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayabilir. Bu mutluluk elbette günlük kiralık muhafazakar villalartarafından sağlanabilir. Ayrıca balayı çiftleri genelde haftalık villa kiralama hizmeti almak ister. Erken rezervasyona dahil olarak çok daha uygun fiyatlı kiralık villa seçeneklerini incelemeniz yeterlidir.

Muhafazakar balayı çiftlerinin kendini rahat hissedeceği bu villalarda çift banyo ve tuvalet ile çift yatak odası gibi detaylar da düşünülmüştür. Ayrıca doğa ve dağ manzarasıyla birlikte deniz manzarasının tadını çıkarabileceğiniz Antalya kiralık villalarında sizin için tahsis edilen özel havuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her geçen gün günlük kiralık muhafazakar villalarkonusunda hizmet alan aile sayısı artmaya başlamıştır. Çünkü otel ya da apart tatiline göre her zaman ekonomik olan bu mekanların stresten kurtulmak için tek seçenek olduğu bilinmektedir.

Günlük Villa Kiralamak Mantıklı mı?

Elbette kısa süreli konaklamalar için günlük villa kiralamak her zaman mantıklıdır. Çünkü bu mekanlarda dilediğiniz kadar ekipman bulunmaktadır. Ancak otellerde kullanabileceğiniz ekipmanlar her zaman sınırlıdır. Ayrıca günlük villalar deniz ve doğa manzaralıdır. Bu nedenle muhteşem bir güne uyanmak isteyenler ya da Akdeniz’in harika manzarasında stres atmak isteyenler daima villa kiralayarak unutulmaz bir tatil denetimi yaşayabilir.

Öte yandan günlük kiralık muhafazakar villalaryerine elbette haftalık villa kiralamak mantıklı olabilir. Ancak günü birlik konaklamalar için her zaman en ideal seçenek günlük villalardır. Ailenizle uzun süreli bir Antalya tatil planınız var ise o halde uygun fiyatlarla tatil süresini uzatabilirsiniz. Türkiye’nin en güzel tatil seçeneklerinin bulunduğu Antalya’da ailenizle birlikte gelerek bu villalarımızda vakit geçirebilirsiniz. Son olarak günlük kiralık villa hizmetimiz her zaman temiz, korunaklı, konforlu ve lüks seçeneklerden oluşmaktadır. Dilediğiniz bölgede konaklarken doğanın, denizin ve eşsiz manzaraların tadını çıkarabilir ve tüm gözlerden uzak bir tatilin en güzel halini sevdiklerinizle beraber paylaşabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış