familycouple
setuprateenter

Antalya Kalkan'da Balayı Villaları

Antalya Kalkan'da Balayı Villaları
Antalya Kalkan'da Balayı Villaları

Antalya Kalkan'da Balayı Villaları

Kalkan, Antalya’nın batısında bulunan Kaş’a bağlı, dünyaca meşhur bir tatil beldesidir. Kalkan da pek çok tarihi ve tabiat güzelliği bulunmaktadır. Özellikle de sıcak yaz günlerinde tatil yaşamak isteyenler için deniz, kumsal ve güneş üçlüsünü tercih edenler için en ideal tatil beldesidir. Kalkan ve kiralık villalar, aynı zamanda balayı çiftleri tarafından da ciddi talep görmektedir. Çünkü muhteşem bir tabiatı barındıran bu tatil beldesinde pek çok balayı villası bulunmaktadır. Kalkan’da balayı villası kiralama yeni çiftlere pek çok avantaj sağlamaktadır.

Balayı Çiftlerine Balayı Villası

Balayı, yeni evli çiftlerin itina ile planladığı bir süreçtir. Bu sebeple daha evlilik hazırlıkları başlarken muhteşem bir balayı tatili için alternatifleri incelerler. Ülkemizde balayı tatili yaşamak için seçim yapılacak pek çok tatil merkezi yer almaktadır. Bunlardan en ideali Kaş’a bağlı Kalkan kiralık villalar. Kalkan da hemen hemen her kitleye uygun olabilecek pek çok balayı villası seçeneği bulunmaktadır. Kiralık balayı villaları tabiat ile iç içe ve deniz manzaralı bir alanda bulunmaktadır.

Cazip Bir Balayı Fırsatı

Kalkan ve etrafında yer alan kiralık villalar, fazlasıyla lüks ve kusursuz özellikleri barındırmaktadır. Ancak kiralık villaların en önemli avantajlarından birisi de ekonomik konaklama imkanlarıdır. İnsanların kafasında, villa kiralamanın pahalı bir alternatif olduğu şeklinde doğru olmayan bir düşünce vardır. Oysa kiralık villaların sunduğu hizmetler ve konfor göz önünde tutulursa ne kadar ekonomik bir seçenek olduğu görülecektir.

Yeni evli çiftlerin balayı tatillerini yaşamak için seçim yaptıkları mekanlardan bir başkası da otellerdir. Oteller, balayı için çiftlere pek çok olanak sağlamaktadır. Oteller yeni evli çiftlerin bakışlardan uzak ve kusursuz bir tatil yaşamaları için uygun konsepte sahip değildir. Kalkan ve etrafında yer alan kiralık balayı villaları ise korunaklı özelliklere haizdir ve çevreden gözetlenme olanağı bulunmamaktadır. Bunun neticesinde çiftler kendilerine özel ısıtmalı ve korunaklı havuzlarında arzu ettikleri gibi keyif yapabilirler.

Bütün bunların yanında Kalkan’da balayı villası kiralamanın tartışmasız avantajlarından bir tanesi de bu villaların merkeze yakın noktalarda olmalarıdır. Merkeze yakınlığından ötürü, çiftler kendi özel taşıtları veya otobüsler ile istedikleri zaman doğal ve tarihi yerleri ziyaret edebilir, alışveriş noktalarına gidebilir yahut istedikleri restoranda baş başa bir akşam yemeği organizesi yapabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış